Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Vonzó dubai bérlakások a 25–34 év közötti korosztály számára

dubai-berlakasok

A 25–34 év közötti korosztályba tartozik, és Dubaiban keres albérletet? Akkor ez most Önnek szól! Íme néhány vonzó környék, ahol bőven akadnak kényelmes és megfizethető, vagy épp luxus dubai bérlakások a frissen végzett diplomások és a fiatal középkorúak számára.>>>

Igényes dubai bérlakások megfizethető áron

A dubai bérlakások között bárki megtalálhatja, amit keres. A 25–34 év közöttiek is, akik náluk a fiatalabbaknál általában valamivel jobb egzisztenciával, és sok esetben már karrierrel rendelkeznek. Ez nagyobb anyagi szabadsággal jár, de nem feltétlenül kell luxusra gondolni.

Ár-érték arányban kedvezőek lehetnek a Dubai Silicon Oasis és az AL Barhsa városrészekben található dubai albérletek. 

Dubai Silicon Oasis

A Dubai Silicon Oasis kiváló ár-érték arányt képviselő ingatlanokat kínál. Ez a terület a Sheikh Mohammed Bin Zayed Road (E311) és a Dubai-Al Ain Road (E66) kereszteződésében található.

Kifejezetten ideális az agglegények és a kisebb családok számára, akik egy élhető, de megfizethető környéken szeretnének élni.

Errefelé az egy hálószobás lakások bérleti díja évi 40 ezer AED, a két hálószobás lakásokat pedig átlagosan 61.000 AED-ért adják ki.

AL Barsha

Az AL Barsha egy másik népszerű és megfizethető terület, mely kifejezetten családbarát, és jó összeköttetéssel rendelkezik a város többi részével.

Számos bérlakás található itt, amelyek ideálisak lehetnek az egyedülállók, a párok, a kis családok és azok számára, akik ár-érték arányban megfelelő otthont keresnek egy kellemes környéken.

Az egy hálószobás lakások bérleti díja átlagosan 51 ezer AED, a két hálószobás kiadó lakásokért pedig 69 ezer AED-t kell fizetni.

Érdemes körülnézni a Discovery Gardensben található apartmanok és a Barsa Heights bérleményei között is, mert azokon a területeken is sokféle bérlakást kínálnak elfogadható áron.

Bérelhető luxuslakások Dubaiban a 25–34 év közötti korosztálynak

A luxust keresi? Akkor érdemes a Downtown Dubaiba vagy a Business Bay városrészbe költözni. Ezeken a területeken ugyanis tényleg luxus életmód várja.

Downtown Dubai

A Dubai belvárosában található, kiváló elhelyezkedésű Downtown Dubai olyan kiemelt jelentőségű üzleti központokhoz van közel, mint pl. a Business Bay, a Design District és a DIFC. Emellett itt található a Dubai Mall és a Burj Khalifa is.

Egy egyszobás lakás bérleti díja 114 ezer AED évente. Egy két hálószobás albérlet pedig 217 ezer AED-be kerül. 

Business Bay

A 25–34 év közötti korosztály számára Downtown Dubai mellett egyértelműen a Business Bay városrész a favorit.

Tudni kell azonban, hogy az árak itt általában a skála magasabb végén kezdődnek, de mindezért cserébe kiváló szolgáltatásokat és fényűző életmódot kapnak az itt élők.

Az egy hálószobás bérlakások 76 ezer AED-ért bérelhetők, a két hálószobás kiadó lakásokért pedig évente 116 ezer AED-t kell fizetni.

A DIFC és a The Greens szintén remek ingatlanokat kínál a stabil egzisztenciával rendelkező, 20-as, illetve 30-as éveikben lévők számára.  

A következő blogban a 35–44 év közötti korosztály számára ajánlott dubai bérlakások kerülnek górcső alá. 

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: