Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Világszínvonalú egészségügyi ellátás az Egyesült Arab Emírségekben

egyesult-arab-emirsegek

Itt van a világ egyik legjobb egészségügyi rendszere

Az Egyesült Arab Emírségek egészségügyi rendszere világviszonylatban régóta benne van a top 50-ben. A 76 éves várható átlagos élettartamnak köszönhetően az az Emirátusok egyre gyorsabb ütemben zárkózik fel a világ vezető országaihoz,  pl. Japánhoz és Svájchoz. A kiemelkedően magas szintű egészségügyi ellátás vonzó szempont a külföldiek számára is, akik egyre nagyobb számban érkeznek az országba különböző kezelésekre, illetve kérnek itt letelepedési engedélyt.>>>

Az Egyesült Arab Emírségek ambiciózus egészségügyi célkitűzései

Az Egyesült Arab Emírségek kormányának célja, hogy a világ legjobb egészségügyi rendszerét hozza létre. Ennek elérése érdekében különböző lépéseket tettek és tesznek folyamatosan:

  • világszínvonalú kórházakat építenek és szerelnek fel a jelenleg elérhető legmodernebb eszközökkel és korszerű berendezésekkel
  • a nemzetközi szabványokhoz igazítják az orvosi kezeléseket
  • kiemelt befektetéseket eszközölnek a távegészségügybe, a mesterséges intelligenciába és az orvosi turizmusba
  • ideális életpályamodellt kínálnak a képzett külföldi orvosok és szakápolók számára
  • jelentősen megnövelték a nemzetközi minősítéssel rendelkező egészségügyi szolgáltatók számát, ezzel csökkentve a várakozási időt és javítva a kezelések általános minőségét

Minőségi egészségügyi ellátás az emirátusokban élők számára

Az Egyesült Arab Emírségek állampolgárai kényelmes, jól felszerelt állami kórházakban kapnak minőségi egészségügyi ellátást. A bevándorlók pedig elsősorban a magánegészségügyi ellátásban kapják meg ugyanezt. 

Az Emírségekben élő és dolgozó külföldiek csak korlátozottan férhetnek hozzá az állami egészségügyi ellátórendszerhez, de teljes körű hozzáférést kapnak a magánegészségügyi szolgáltatásokhoz.

Mindkét szektorban a legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárások állnak rendelkezésre. 

Az Egyesült Arab Emírségekben csak az kaphat vízumot, aki rendelkezik egy helyi vagy nemzetközi szolgáltatóval megkötött átfogó egészségbiztosítással. 

Dubai: Az egészségtudatos életmód színtere

A brit Lenstore nemrégiben készült tanulmánya Dubai-t a világ legjobb “egészségtudatos életmódot folytató városai” közé sorolta. Dubai ugyanis a második helyet szerezte meg ezen a listán, közvetlenül Bécs után, köszönhetően az évi 3509 napsütéses órának és a közel 2000-féle szabadtéri tevékenységnek, ami rendelkezésre áll az itt élők számára.

2017-ben az Egyesült Arab Emírségek az egészségügyi mutatók listáján a 28. helyen állt, ami jelentős előrelépés a 2015-ös 34. helyről. 

A lakosság többsége elégedett az Egyesült Arab Emírségekben nyújtott egészségügyi szolgáltatásokkal, amivel az Emírségek a világ 10 legjobb országa közé került. A Bloomberg szerint az Egyesült Arab Emírségek a Közel-Kelet legjobb egészségügyi ágazatával rendelkezik, megelőzve olyan országokat, mint Norvégia, Kanada és Svédország.

Az Ipsos 2022-ben végzett globális felméréséből kiderült, hogy az Egyesült Arab Emírségekben az emberek 78%-a számít az egészségügyi ellátás minőségének javulására az elkövetkező években. A felmérés azt is megállapította, hogy az Egyesült Arab Emírségek egészségügyi rendszerébe vetett bizalom folyamatosan növekszik, és 2021-ben már elérte a 77%-ot, szemben a 2020-as 73%-kal és a 2018-as 54%-kal.

Szeretne egy stabil gazdasággal és világszínvonalú egészségügyi ellátórendszerrel rendelkező országban élni és dolgozni vagy céget alapítani? Akkor beszéljünk a részletekről! Kérjen ingyenes online konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: