Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Utazásom egy virágzó vállalkozás felépítéséhez az Egyesült Arab Emírségekben

  • Home
  • Sikersztorik
  • Utazásom egy virágzó vállalkozás felépítéséhez az Egyesült Arab Emírségekben

Szabó Kinga, a Beacon alapítójának története

Szabó Kinga, a Beacon alapítója sikeres vállalkozó, aki az elmúlt 10 évben számos kihívással és akadállyal nézett szembe, de a törekvése őt igazolta, hiszen virágzó vállalkozást épített fel az Egyesült Arab Emírségekben. Ismerje meg a dubai cégalapítás szakértőjének kemény munkával, őszinteséggel és elszántsággal teli útját.>>>

Komoly kihívások az Egyesült Arab Emírségekben

Kinga és családja annak ellenére költözött 2012-ben Abu-Dhabiba, hogy Magyarországon sikeres céget tudhatott a háta mögött. A költözés után azonban számos kihívással kellett szembenéznie, a kiskorú gyerekeik számára megfelelő iskola megtalálásától kezdve a finanszírozható lakhatás biztosításáig. Ráadásul a barátok és a család kételyeivel is szembe kellett néznie.

Akkoriban Kinga senkit sem ismert az Egyesült Arab Emírségekben, a telefonkönyve a hazájából származó kapcsolatokkal volt tele. Kinga azonban kitartott, mert hitt a kemény munkában és az őszinteségben, és lassan olyan szakmai, üzleti és baráti kapcsolatokat épített ki, amelyek a mai napig is szorosan elkísérik.

A Beacon születése

Kinga 2014-ben megalapította saját vállalkozását, a Beacont. A „Beacon” név egy célt jelképez, méghozzá azt, hogy a tevékenységével útmutatást nyújtson az Egyesült Arab Emírségekben céget alapító vállalkozóknak és segítsen a külföldi befektetőknek eligazodni az ország eltérő üzleti kultúrájában, illetve jogi struktúrájában.

Az évekig tartó fáradhatatlan munka, a végtelennek tűnő munkaórák idővel meghozták gyümölcsüket: hamarosan a Beacon lett Abu Dhabi első számú cégalapítási ügynöksége.

A koronavírus új irányba terelte a vállalkozást

A 2020-as év a Beacon számára is kihívásokat hozott, mivel a koronavírus-járvány miatt világszerte, így az Egyesült Arab Emírségeken belül is utazási korlátozásokat vezettek be. 

A nehézségek ellenére Kinga és csapata a Beaconnél, Dubai és Abu Dhabi között ingázva (120 km) továbbra is keményen dolgozott azért, hogy találkozhassanak az ügyfeleikkel. 

Ez az ügyfelek és a céljuk iránti rendíthetetlen elkötelezettség tette lehetővé, hogy a Beacon tovább növekedjen, és irodát nyisson Dubai üzleti negyedének központjában

A Beacon erőssége, hogy elkötelezett szakemberekből álló, összetartó csapattal rendelkezik és komplex cégalapítási szolgáltatást nyújt az Egyesült Arab Emírségekben vállalkozást indítani kívánó üzletemberek és vállalkozók számára.

„Visszatekintve az elmúlt 10 évre, el kell ismernem, hogy nem volt hiba. Helyes döntés volt ide költözni és végigmenni azon a kezdeti rögös úton, szembenézve az akadályokkal, kihívásokkal, mert legyőztük őket. Kíváncsian várom, hogy milyen eredményeket érünk el 2023-ban. Mindig azt mondom a kollégáimnak, hogy csak annyira vagyunk sikeresek, amennyire az ügyfeleink. A mi sikerünk az, ha gondoskodunk arról, hogy ők sikeresek legyenek.” – Szabó Kinga, a Beacon alapítója és tulajdonosa

Szeretné megtapasztalni, milyen a világ legbiztonságosabb országában élni vagy céget alapítani? Beszéljünk róla. Kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: