Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Vízumügyintézés

Vízumügyintézés

Egyénre szabott, teljes körű szolgáltatás

Kezd elege lenni abból, hogy túl sok adót fizet? Magasabb minőségű életet szeretne élni, és ehhez optimalizálná adóját? Vagy csak szeretné biztonságba helyezni a vagyonát és a családját?

Dubaiban mindössze 2 hét alatt vízumhoz juthat és egy kellemes nyaralás alatt jegyeztetheti be az új dubai cégét.

Ha szeretne az Egyesült Arab Emirátusokban vállalkozó lenni és befektetői vízumot szerezni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Dubai vízum gyorsan, egyszerűen

Az Egyesült Arab Emirátusokban kizárólag vízummal lehet tartózkodni. A dubai cégalapítással pedig automatikusan jár egy 2 évre szóló befektetői vízum.

Ha szeretne belföldi céget alapítani valamelyik szabadkereskedelmi zónában, mi segítünk Önnek adórezidenssé válni, hogy minél előbb belekezdhessen az egyesült arab emírségekbeli piacának kiépítésébe.

Miért előnyös ez Önnek?

Mert ha Dubaiban adórezidensi kártyával rendelkezik, Magyarországon nem kell bejelentenie a személyi jövedelemadóját.

Az Ön kezében van a döntés: 

 • Marad és továbbra is a bevétele nagy hányadát befizeti adóként?
 • Vagy egy olyan országba helyezi át az üzletét, és ott szerez magának vízumot, ahol a teljes üzleti nyereséget felhasználhatja, minőségi életet élhet, és több pénzt kereshet? Ráadásul nem kell adminisztratív feladatokra pazarolnia az idejét és a pénzét.

A Beacon által kínált vízumügyintézés mindezt biztosítja Önnek. Ehhez azonban első lépésként meg kell ismernünk Önt és az üzleti terveit.

Vízumügyintézés a hosszú távon is gazdaságos, nemzetközi üzleti sikerért

A Beacon vízumügyintézés szolgáltatása teljes mértékben az Ön cégére és egyedi igényeire szabható.

Az a célunk, hogy segítsük Önt abban, hogy:

 • terjeszkedni tudjon a vállalkozásával,
 • felesleges terhek nélkül fejleszthesse a cégét,
 • megspórolja az adót,
 • megsokszorozza a nyereségét,
 • biztonságos helyen élhessen a családjával, ahol a gyermekei nemzetközi, világszintű oktatásban részesülhetnek, és biztonságos országban nevelkedhetnek.

Miért válassza a Beacont?

Cégünk több mint 10 éve nyújt prémium minőségű vízum-ügyintézési, cégbejegyzési és bankszámlanyitási szolgáltatásokat olyan üzletemberek számára, akik a jelenlegi lehetőségeiknél többre vágynak, és akik maguk szeretnének rendelkezni a teljes bevételük felett.

Ennek érdekében háztól házig szolgáltatást nyújtunk a teljes dubai tartózkodás alatt, sorban állás nélkül, fast track ügyintézéssel.

 • Mi visszük el Önt autóval az összes egyeztetett időpontra (a bankba, a hivatalokba és az orvosi vizsgálatra is).
 • Mi egyeztetjük az időpontokat.
 • Kérdése van? Folyamatosan elérhetőek vagyunk.
 • Igazodunk Önhöz, magas szintű kommunikációval és megértéssel kezeljük az ügyeit.
 • Elérhetőek vagyunk Dubaiban, és magyarul is tudunk szolgáltatni.

Szeretne céget alapítani Dubaiban? Vágjon bele most! A vízum ügyintézését pedig bízza ránk.

Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azokkal egyértelműen az ügyfeleink céljait szolgáljuk.

Nálunk nincsenek egységesített eljárások, dobozból előhúzott üzleti modellek. Hiszen minden vállalkozás egyedi, egyedülálló tervekkel és tapasztalatokkal.

Ezért a mi szolgáltatásaink középpontjában mindig az ügyfél áll és az ő céljait leginkább szolgáló modelleket ajánljuk neki.
Mivel az Egyesült Arab Emirátusok piaca egy egészen különleges piac, amely jelentősen eltér az európai üzleti környezettől, tanácsadó kollégáink minden tudásukkal, tapasztalatukkal ügyfeleink gyors, zökkenőmentes beilleszkedését szolgálják.

Éppen ezért cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt, amelyben a
cégalapításon és a bankszámlanyitáson túl, a vízumok, ingatlanok kezelése és üzleti kapcsolatok kiépítése is beletartozik.

Üzleti Bankszámlanyitás

Irodánk több helyi bankkal áll kapcsolatban az Emirátusokban, melyek közül mindig az Ügyfél igényeinek és üzleti elképzeléseinek legmegfelelőbb kiválasztásában segítünk egy előzetes konzultáció során. A kiválasztást követően a bankszámlanyitáshoz minden szükséges dokumentációt előkészítünk és képviseljük az ügyfelet a bankkal történő kommunikáció során.

szolgaltatasok

A cégalapítás folyamata az Egyesült Arab Emirátusokban erősen szabályozott és a folyamatot nem ismerők számára igen zűrzavaros lehet. Cégünk azonban ezen a területen is teljes mértékben leveszi ügyfelei válláról a terhet, és mindössze az alapítási dokumentumok aláírásához kell az országba látogatni.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!