Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Üzleti bankszámlanyitás

Üzleti bankszámlanyitás

Egyénre szabott, teljes körű ügyintézéssel

Cégvezetőként szeretné biztonságban tudni a pénzét és felhasználni a teljes profitot? Szeretné optimalizálni az adóját, de nem akar a könyveléssel bajlódni?

Akkor épp itt az ideje annak, hogy egy olyan biztonságos üzleti környezetben nyisson céges bankszámlát, ahol nem kell a nehezen megkeresett pénze nagy részét befizetni adóként, illetve elég egy bankban számlát nyitnia ahhoz, hogy több pénznemben keressen pénzt, és a teljes profitot megtarthassa.

Szeretne kitörni a korlátai közül, kilépi a nemzetközi üzleti környezetbe, rendelkezni a teljes profitja felett és végleg elfelejteni a pénzváltással járó bonyodalmakat?

Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és dolgozzuk ki együtt, hogy az Ön céljait melyik dubai prémium vállalati bankszámla szolgálja leginkább.

Nem minden dubai bankszámla nyújtja azt, amire Önnek szüksége van

Nem mindegy, hogy milyen bankszámlát nyit Dubaiban, ahogyan az sem, hogy melyik ügynökséget bízza meg a bankszámlanyitási feladatokkal. 

Kaphat ajánlatot már 5000 USD-ért is, bankszámlanyitási assistance szolgáltatással, de az olcsó ajánlat nem tartalmaz olyan jogi segítséget, amelyekkel működtetni lehetne egy céget Dubaiban, és nem nyújt teljes körű szolgáltatást.

TUDTA-E? 

Az ügynökségek 97%-a bankszámlanyitás feladatait rábízza az ügyfelekre. Egyedül azonban nem lehet Dubaiban számlát nyitni. Így tehát hiába tűnik első ránézésre olcsóbbnak egy ajánlat, ha az csak kidobott pénz.

Egy bölcs döntéssel viszont gördülékenyen juthat át a folyamaton. Ezért soha ne érje be kevesebbel!

Nyisson a legmagasabb biztonsági standardoknak megfelelő, prémium vállalati bankszámlát az Egyesült Arab Emirátusokban, és válassza az Ön céljait szolgáló licencet, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy:

  • megfeleljen az összes jogi elvárásnak,
  • bankszámlát nyisson és élvezhesse az emirátusi bankok kiemelkedő banktitok védelmét,
  • céget működtessen Dubaiban.

A Beacon mindezt biztosítja Önnek. Ehhez azonban, első lépésként, pontosan meg kell ismernünk Önt és az üzleti elképzeléseit

Mit nyújt Önnek a Beacon?

A Beacon bankszámlanyitás szolgáltatása teljes mértékben az Ön saját és céges igényeire szabható.

  • Felmérjük a helyzetet, átbeszéljük a lehetőségeket, és minden részfeladatot egy kézben tartva képviseljük az Ön érdekeit a bankoknál és a hivatalos ügyintézés során.
  • Teljes körű támogatást és szolgáltatást kap az igényeinek és az üzleti elképzeléseinek legmegfelelőbb bankszámla megnyitásához.
  • Nem engedjük el a kezét, bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk.
  • Megcsináljuk a Business Plant. Minden dokumentációt előkészítve kap kézhez.
  • Szolgáltatásunk segítségével maximum 6 hét alatt megnyithatja bankszámláját és elkezdheti nemzetközi üzleti tevékenységét, amivel minimalizálhatja adóterheit és maximalizálhatja nyereségét.

Mi abban segítünk, hogy Ön gyorsan és egyszerűen megnyithassa a szigorú helyi szabályozásoknak, előírásoknak és az igényeinek, illetve üzleti elképzeléseinek leginkább megfelelő devizaszámlákat (EUR, USD, GBP).

Hogyan lehet az Ön munkahelye is nemzetközileg sikeres? Hogyan optimalizálhatja az adóját, és kereshet többet legálisan?

Dolgozzuk ki együtt a koncepciót, kérjen ajánlatot!
Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azokkal egyértelműen az ügyfeleink céljait szolgáljuk.

Nálunk nincsenek egységesített eljárások, dobozból előhúzott üzleti modellek. Hiszen minden vállalkozás egyedi, egyedülálló tervekkel és tapasztalatokkal.

Ezért a mi szolgáltatásaink középpontjában mindig az ügyfél áll és az ő céljait leginkább szolgáló modelleket ajánljuk neki.
Mivel az Egyesült Arab Emirátusok piaca egy egészen különleges piac, amely jelentősen eltér az európai üzleti környezettől, tanácsadó kollégáink minden tudásukkal, tapasztalatukkal ügyfeleink gyors, zökkenőmentes beilleszkedését szolgálják.

Éppen ezért cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt, amelyben a
cégalapításon és a bankszámlanyitáson túl, a vízumok, ingatlanok kezelése és üzleti kapcsolatok kiépítése is beletartozik.

Cégalapítás

A cégalapítás folyamata az Egyesült Arab Emirátusokban erősen szabályozott és a folyamatot nem ismerők számára igen zűrzavaros lehet. Cégünk azonban ezen a területen is teljes mértékben leveszi ügyfelei válláról a terhet, és mindössze az alapítási dokumentumok aláírásához kell az országba látogatni. 

szolgaltatasok

A tulajdonosnak a cég megalapítását követően a UAE-ben rezidens vízumot kell szereznie. A vízummal együtt személyi igazolványt is kap a tulajdonos. Ezzel itt bérelhet lakást, autót,
vagy vásárolhat is. Korlátlan ideig tartózkodhat az országban. Letelepedhet, családtagjai
számára vízumot igényelhet stb. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!