Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Cégalapítás

Cégalapítás

Egyénre szabott, teljes körű ügyintézéssel

Szeretné biztonságban tudni és folyamatosan fejleszteni a cégét? Szabadulna a gazdasági instabilitás okozta nehézségektől, a kiugróan magas adótól és az időrabló adminisztrációs terhektől?

Jó lenne kilépni a taposómalomból és adómentesen eladni a cégét, vagy egyszerűen csak több időt szánni a családra, pihenésre, nyaralásra? 

Akkor itt a remek alkalom, hogy egy megfontolt üzleti lépéssel a hazainál nagyságrendekkel biztonságosabb és erősebb gazdasági környezetbe helyezze át a vállalkozását. 

A Beacon a kezébe adja a kulcsot, hogy 100%-ban legálisan optimalizálja adóterheit, magasabb szintű jövedelemre és teljes pénzügyi szabadságra tegyen szert.

Ha szeretné biztonságban tudni a vagyonát és szabadulna a magyar adórendszer béklyóitól, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és dolgozzunk ki együtt azt a koncepciót, ami kizárólag az Ön üzleti céljait szolgálja.

Dubai cégalapítás: 100% nyereség, 0% adó

Bármilyen tevékenységet is végez, bizonyára Ön is arra törekszik, hogy minimalizálja a kiadásokat és növelje a nyereséget

Azonban ahhoz, hogy a vállalkozása a kedvezőtlen gazdasági feltételek ellenére is dinamikusan fejlődjön, olyan üzleti környezetre van szüksége, ahol az adórendszer kedvezőbb, a megtermelt javak az Ön zsebében maradnak, és akár teljes mértékben visszaforgathatók a cégbe. 

Ismerje meg közelebbről Dubait és az Egyesült Arab Emirátusokat, a Közel-Kelet egyik legbiztonságosabb országát, amely kimagasló civil és pénzügyi biztonsággal, valamint rendkívül kedvező adórendszerrel várja a befektetőket és az üzletembereket.

Itt nincs adóhivatal, nincsenek adók és szúrópróbaszerű vagy minden apró részletre kiterjedő adóellenőrzések. Ha egy vállalkozás legális forrásból származó jövedelmet generál, az Egyesült Arab Emírségekben általános védelmet élvez.

Megéri a dubai cégalapítás? Döntse el Ön!

 • Társasági és nyereségadó: 0%
 • Személyi jövedelemadó: 0%
 • Áfa: 0%
 • Osztalékadó: 0%

Egy dubai cégalapítással Ön egyre magasabb szintre léphet az üzleti életben, új nemzetközi piacokat hódíthat meg és megsokszorozhatja nyereségét.

Kérjen személyes konzultációt, ahol az Ön szemszögéből beszéljük át a dubai cégalapítással kapcsolatos tényeket, akadályokat és lehetőségeket, hogy biztos alapot kapjon tervei sikeres megvalósításához.

Mit nyújt Önnek a Beacon?

Cégünk komplex szolgáltatásokkal segíti a dubai cégalapítást tervező, minimum évi 50 millió forint nyereséget elérő vállalkozásokat.

Kizárólag személyre szabott megoldásokat kínálunk, egységesített eljárások vagy dobozból előhúzott üzleti modellek nélkül. Ezért először felmérünk, ajánlunk, és ha szükséges, optimalizálunk.

A szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azokkal egyértelműen az ügyfeleink céljait szolgáljuk:

 • A gyors és zökkenőmentes beilleszkedés érdekében elvégezzük a cégalapítással, a vízumok beszerzésével, az ingatlanok kezelésével és az üzleti kapcsolatok kiépítésével kapcsolatos összes lépést.
 • Háztól házig szolgáltatást nyújtunk, és 5-7 nap alatt megszerezzük a szükséges engedélyeket, illetve bejegyeztetjük a céget. 7-10 nap alatt megszerezzük a vízumot, és maximum 6 hét alatt megnyitjuk az üzleti bankszámlát.
 • Csak egyszer kell fizetni, mert az árainkat úgy határozzuk meg, hogy tartalmazzák a dubai vállalkozásalapítás összes felmerülő költségét és díját.

Dubai cégalapítás mindössze 6 hét alatt, maximum 14 nap itt-tartózkodással

A Beacon mint egy jelzőfény mutatja az utat az Egyesült Arab Emirátusok gazdag üzleti tengerében, hogy Ön minél előbb elérhesse az üzleti siker és elismerés biztonságos partjait.

Ehhez mindössze a következő lépésekre van szükség:

 • Határozza meg a Dubaiban bejegyeztetni kívánt vállalkozás jogi szerkezetét. – A tanácsadás során minden részletet átbeszélünk, hogy megfontolt és az Ön céljait szolgáló döntést hozhasson meg.
 • Jelöljön ki minket ügynökségnek. – Dőljön hátra, mi minden feladatot elvégzünk.
 • Egyenlítse ki a számlát. – Az ár az összes felmerülő költséget tartalmazza.
 • Küldje el a szükséges dokumentumokat – Útlevélmásolat, 6 havi bankszámlakivonat, igazolványkép, lakcímet igazoló dokumentum, CV.
 • Írja alá a dokumentumokat online. – Nem kell az Egyesült Arab Emírségekbe utaznia, hogy megszerezze az engedélyeket. Az összes jogi dokumentumot elküldjük e-mailben. Önnek csak ki kell nyomtatnia azokat, és a kormány képviselője előtt aláírnia, egy Zoom-hívás keretében.
 • Utazzon Dubaiba, miután megkapta a belépési engedélyt (Entry permit). – A folyamat elindításától és a cégbejegyzéstől számítva kb. 2 hét.
 • Töltsön el Dubaiban 14 napot. – Mindössze 2 hét itt-tartózkodás elegendő a szükséges orvosi (tüdőröntgen, vérvétel) vizsgálatok elvégzéséhez, a személyi igazolványhoz szükséges ujjlenyomatadáshoz, a vízum megszerzéséhez és a többféle banki deviza (EURO, USD, GBP) számla megnyitásához.

Védje meg a tulajdonát, forgassa vissza a teljes üzleti nyereséget, és fejlessze vállalkozását folyamatosan, 100%-ban legálisan, magasra rugó járulékfizetési kötelezettség és adóterhek nélkül, a szabadkereskedelmi piacon, Dubaiban.  

Bocsássuk útra együtt az Ön határtalan üzleti lehetőségeket kínáló hajóját, hogy szabadon élvezhesse a biztonságos piaci környezet és a kedvező pénzügyi lehetőségek kínálta előnyöket!

Kérjen konzultációt az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőitől.
Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azokkal egyértelműen az ügyfeleink céljait szolgáljuk.

Nálunk nincsenek egységesített eljárások, dobozból előhúzott üzleti modellek. Hiszen minden vállalkozás egyedi, egyedülálló tervekkel és tapasztalatokkal.

Ezért a mi szolgáltatásaink középpontjában mindig az ügyfél áll és az ő céljait leginkább szolgáló modelleket ajánljuk neki.
Mivel az Egyesült Arab Emirátusok piaca egy egészen különleges piac, amely jelentősen eltér az európai üzleti környezettől, tanácsadó kollégáink minden tudásukkal, tapasztalatukkal ügyfeleink gyors, zökkenőmentes beilleszkedését szolgálják.

Éppen ezért cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt, amelyben a
cégalapításon és a bankszámlanyitáson túl, a vízumok, ingatlanok kezelése és üzleti kapcsolatok kiépítése is beletartozik.

Üzleti Bankszámla Nyitás

Irodánk több helyi bankkal áll kapcsolatban az Emirátusokban, melyek közül mindig az Ügyfél igényeinek és üzleti elképzeléseinek legmegfelelőbb kiválasztásában segítünk egy előzetes konzultáció során. A kiválasztást követően a bankszámlanyitáshoz minden szükséges dokumentációt előkészítünk és képviseljük az ügyfelet a bankkal történő kommunikáció során.
számára vízumot igényelhet stb. 

szolgaltatasok

A tulajdonosnak a cég megalapítását követően a UAE-ben rezidens vízumot kell szereznie. A vízummal együtt személyi igazolványt is kap a tulajdonos. Ezzel itt bérelhet lakást, autót,
vagy vásárolhat is. Korlátlan ideig tartózkodhat az országban. Letelepedhet, családtagjai
számára vízumot igényelhet stb. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!