Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Szolgáltatások

  • Home
  • Szolgáltatások

Gyors és zökkenőmentes dubai cégalapítás, üzleti bankszámlanyitás és vízumügyintézés

Egyénre szabott, teljes körű ügyintézéssel

Szeretné biztonságban tudni, folyamatosan fejleszteni és nyereségesebbé tenni a cégét?

Jó lenne kilépni a nemzetközi üzleti környezetbe, vagy adómentesen eladni a cégét, vagy egyszerűen csak több időt szánni a családra, pihenésre, nyaralásra? 

Akkor itt a remek alkalom, hogy egy megfontolt üzleti lépéssel a hazainál nagyságrendekkel biztonságosabb és erősebb gazdasági környezetbe helyezze át a vállalkozását. 

A Beacon a kezébe adja a kulcsot, hogy 100%-ban legálisan optimalizálja adóterheit, magasabb szintű jövedelemre és teljes pénzügyi szabadságra tegyen szert.

Ha szeretné biztonságban tudni a vagyonát és szabadulna a magyar adórendszer béklyóitól, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és dolgozzunk ki együtt azt a koncepciót, ami kizárólag az Ön üzleti céljait szolgálja. 

Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azokkal egyértelműen az ügyfeleink céljait szolgáljuk.

Nálunk nincsenek egységesített eljárások, dobozból előhúzott üzleti modellek. Hiszen minden vállalkozás egyedi, egyedülálló tervekkel és tapasztalatokkal.

Ezért a mi szolgáltatásaink középpontjában mindig az ügyfél áll és az ő céljait leginkább szolgáló modelleket ajánljuk neki.
Mivel az Egyesült Arab Emirátusok piaca egy egészen különleges piac, amely jelentősen eltér az európai üzleti környezettől, tanácsadó kollégáink minden tudásukkal, tapasztalatukkal ügyfeleink gyors, zökkenőmentes beilleszkedését szolgálják.

Éppen ezért cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt, amelyben a
cégalapításon és a bankszámlanyitáson túl, a vízumok, ingatlanok kezelése és üzleti kapcsolatok kiépítése is beletartozik.

cegalapitas

Üzleti Bankszámlanyitás

Irodánk több helyi bankkal áll kapcsolatban az Emirátusokban, melyek közül mindig az Ügyfél igényeinek és üzleti elképzeléseinek legmegfelelőbb kiválasztásában segítünk egy előzetes konzultáció során. A kiválasztást követően a bankszámlanyitáshoz minden szükséges dokumentációt előkészítünk és képviseljük az ügyfelet a bankkal történő kommunikáció során.

vizumugyintezes

A cégalapítás folyamata az Egyesült Arab Emirátusokban erősen szabályozott és a folyamatot nem ismerők számára igen zűrzavaros lehet. Cégünk azonban ezen a területen is teljes mértékben leveszi ügyfelei válláról a terhet, és mindössze az alapítási dokumentumok aláírásához kell az országba látogatni. 

uzleti-bankszamlanyitas

A tulajdonosnak a cég megalapítását követően a UAE-ben rezidens vízumot kell szereznie. A vízummal együtt személyi igazolványt is kap a tulajdonos. Ezzel itt bérelhet lakást, autót,
vagy vásárolhat is. Korlátlan ideig tartózkodhat az országban. Letelepedhet, családtagjai
számára vízumot igényelhet stb. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!