Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Wout

sikersztori

Szeretne munka nélkül egy kényelmes élethez elegendő pénzt keresni?

A belga származású Woutnak sikerült. Hogyan? Kiderül a legújabb sikersztoriból.>>>

Álomból valóság: egy belga sikersztori története

Wout legnagyobb álma volt, hogy ne kelljen dolgoznia a megélhetésért. Pénzügyi szabadságra vágyott, hogy tényleg élvezhesse az életet. Kihasználva azt, hogy számtalan jó lehetőséget ismer, különböző cégekbe fektet be, és hagyja, hogy azok kereskedjenek a pénzével, akárcsak a klasszikus bankok. Innen jött az ötlet, hogy egy hasonló céget alapítson Dubaiban. Ez pedig gyökeresen megváltoztatta az életét.

„Sohasem gondoltam volna, hogy reggelente ilyen könnyű lehet az élet. De igen, lehet, mert nincs stressz, és csak jön magától a pénz, minden erőfeszítés nélkül. Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel egy stresszmentes, kényelmes életet. Mindenkinek jár, hogy legyen ideje kimenni a strandra, és hogy több időt tölthessen a családjával. Ezért szeretném megosztani azt a könnyű, egyszerű és hatékony pénzkereseti lehetőséget másokkal, ami az én életemet is megváltoztatta.” – kezdi élménybeszámolóját Wout.

Kriptobefektetésekkel a pénzügyi szabadság felé

Wout majdnem két évig dolgozott Belgiumban kommunikációs szakértőként, nagyon keményen, reggeltől estig. De ez nem tette boldoggá. 

„Úgy éreztem magam, mintha börtönbe zártak volna. Túl sokat dolgoztam, de nem sokra mentem vele. Folyamatosan azon gondolkodtam, hogyan tudnék passzívan pénzt keresni. Másoktól hallottam a kriptokereskedésről, és érdekelt, így mélyen beleástam magam a témába – avat be minket a kezdetekbe az újdonsült dubai vállalkozó.

Több évig csak álom volt, ami nemrég kézzelfogható valósággá vált… 

„Évekig álmodtam arról, hogy egyszer létrehozom a saját kriptokereskedői cégemet, de a körülöttem lévő emberek sokáig elbizonytalanítottak. Azt mondták: ez túl kockázatos. Ne alapíts ebben a szektorban vállalkozást, és ne is vásárolj kriptovalutát. Ez ugyan néhány évig visszatartott, de most már nagyon boldog vagyok, hogy végül nem hallgattam rájuk. Belgiumban ugyanis sokkal konzervatívabbak az emberek, nem fogadják el a kriptovalutát és a Forexet. Mivel ott nem állnak készen rá, eljöttem ide, és megalapítottam a cégem Dubaiban” – mesélte ügyfelünk. 

Miért épp a Beacont választotta Wout, amikor lefektette az új élete első alapköveit?

„Egy belga barátomtól hallottam a cégetekről, aki már 10-12 éve Dubaiban dolgozik. Ezért jöttem ide, és már tudom, hogy ez egy nagyon jó döntés volt, ami megváltoztatta az egész életemet. Most már tudom, hogy valóra válthatom az álmaimat, és ez nagyon boldoggá tesz. Egy szabad zónában gyakorlatilag 3 hét alatt bejegyezték a cégem, és nem kell többé aggódnom a pénzügyek miatt. Hosszú évekig tartó várakozás után hirtelen megtörtént, amire mindig is vágytam. Ezért is fogom mindenképpen ajánlani a Beacont és a szolgáltatásait a barátaimnak és a családomnak is” – teszi hozzá elégedetten a fiatal válallkozó. 

És hogy látja magát … Dubaiban néhány év múlva? 

„Azt tervezem, hogy találok magamnak egy szép lakást vagy házat Dubaiban, és letelepedek itt, mert úgy gondolom, hogy a vállalkozásom sokkal gyorsabban fog növekedni itt, mint Belgiumban. A kormányunk ugyanis a bevételünk felét elveszi. Itt viszont nagyon alacsony adóterhek vannak, és az is tetszik, hogy itt olyan nyitott gondolkodású emberek élnek, akiket érdekelnek a kivételes üzleti lehetőségek. Szóval azt hiszem, hogy itt minden szempontból szép jövő elé nézek.”

Önnek is vannak hasonlóan nagyszabású tervei? Dubaiban megvalósíthatja őket. A Beacon mutatja az utat. Kérjen ingyenes konzultációt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: