Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Veress Árpád

sikersztori

Az egyik kedves ügyfelünk 2014-ben érkezett először Dubaiba, amikor egy nemzetközi projektben kerestek olyan szakembert, aki az ő szakmai területén minőségi munkát végez. A lépés pedig sikersztorinak bizonyult, mert Árpád azóta is töretlenül fejleszti ipari robbantás-biztonságtechnikai vállalkozását.>>>

A Veress Árpád sikersztori

„Ipari robbanás-biztonságtechnika területén dolgozom. Irakba jártam három évig, ami alapvetően egy érdekes tapasztalat és kitekintés volt a világból. 20142016 között az Emirátusok-Irak-Budapest háromszögben ingáztam. Azokban az években rengeteg új kapcsolatra és ismeretségre tettem szert, sokan közülük később érdeklődtek a tevékenységünk iránt és különböző megkeresésekkel bombáztak minket. Ezért 2015-ben – ajánlás útján – megkerestem Kingáékat, és azóta is együtt dolgozunk. Ők segítenek nekem a cég napi menedzsmentjében” – avat be a kezdetekbe az Emirátusokban már 7 éve karriert építő szakember.

A Beacon nemcsak a cégalapításban, hanem az engedélyek háromévente történő újra kiváltásában is teljes körű segítséget nyújt az ügyfelek számára. A szolgáltatásainkba beletartozik a vízumok ügyintézése is.

7 év siker, megszakítás nélkül

Árpád és munkatársai a tevékenységük egy részét itt helyben, az Emirátusokban végzik, mérnöki tudásukat és szabad kapacitásukat pedig nemzetközi szinten kamatoztatják. Mi pedig 7 éve töretlenül támogatjuk a fennakadásmentes ügymenet.  

„A mi kapcsolatunk Kingáékkal jó pár évre nyúlik vissza. Ez a 7 év már egy házasságból is sok. Ez alapján én azt gondolom, hogy nagyon jól működik a Beacon. Sok helyen ajánlottam is egyébként, és a visszajelzések alapján ezek is pozitív történetek lettek. Rengeteg sikersztoriról hallani, rengeteg fejlődésről és pozitívan végződő történetről, és fejlődni mindig lehet. De nem mindegy, hogy jön ide valaki: konkrét célokkal és tevékenységgel, vagy itt akarja kitalálni, hogy mihez kezdjen” – teszi hozzá Árpád.

Mit gondol Árpád a Beaconról? 

„Én úgy látom, hogy azok az alapértékek, amelyek a megismerkedésünkkor jellemezték a céget, a mai napig megvannak. A Beaconnél alapvetően nem üzleti alapon születnek a döntések. A másik oldalról pedig azt gondolom, hogy az ilyen kapcsolatok csak akkor tudnak jól működni, ha mindenki elégedett. Tehát nemcsak az, aki kap, hanem az is, aki szolgáltat” – zárta mondandóját a robbantástechnikai szakember.

Szeretne karriert építeni Dubaiban? A Beacon mutatja az utat. Kérjen ingyenes konzultációs időpontot még ma, és fejlessze vállalkozását egy vállalkozóbarát környezetben.

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: