Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Turet

sikersztori

Az az igazi sikersztori, ami minden elemében sikeres. Létezik ilyen? De még mennyire! Ráadásul nem is elérhetetlenül távol. Mindössze 2 órányi repülőútra Budapesttől.>>>

Nemzetközi sikersztori Dubaiban

Dubai számtalan sikersztori otthona. Egy tökéletes hely, hiszen a különböző vállalkozásokat itt biztonságosan lehet építeni, fejleszteni, átláthatóak a szabályok, fejlett az infrastruktúra. Dubai tehát rengeteg lehetőséget kínál a befektetők, cégtulajdonosok és egyéni vállalkozók számára. 

„Azért választottuk Dubait, mert mi is nemzetközi üzleti tevékenységet végzünk. Dubaiban számos vállalat és üzletember koncentrálódik egy helyen, kiváló az infrastruktúra és a különböző szolgáltatások, és rendkívül nyitottak az emberek.”

A cégalapítás Dubaiban nem egyszemélyes feladat, ezért nem is érdemes egyedül belevágni. Turetnek is szüksége volt egy ügynökségre, hogy fennakadásmentes legyen az ügyintézés.

„2021-ben találkoztam az üzlettársammal, és kitaláltuk, hogy létre kellene hoznunk egy céget együtt. Ehhez kerestem egy ügynökséget. Tudtam, hogy ha gyorsan és eredményesen akarok valamit elérni, akkor ahhoz megfelelő ügynökséget kell választanom, és ez a Beacon. Amikor a Beacon munkatársaival találkoztam, azonnal tudtam, hogy veletek szeretnék dolgozni, együttműködni, és minden egyes folyamatot rátok bíztam. Az a legjobb bennetek, hogy érdekeltek vagytok abban, hogy segítsetek elérni a kívánt eredményt. Felelősséget vállaltok mindazért, amit a szerződésben leírtatok. Tudom, hogy sok negatív történet kering más ügynökségekkel kapcsolatban, mert azok nem vállaltak felelősséget, és bár olcsóbb szolgáltatást kínáltak, a cégalapítás végül nem valósult meg. A Beaconnél ez a veszély nem fenyeget, ezért is ajánlom mindenkinek.”

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: