Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Szabolcs

Software

Miért éri meg egy magyar vállalkozónak Dubaiban céget alapítani? A legújabb sikersztori főszereplője, Szabolcs elárulta nekünk, hogy miért tette át a vállalkozása székhelyét Dubaiba, és azt is, hogy mit nyert ezzel a döntéssel.

Szabolcs sikersztori: „Ez a te pénzed, megdolgozol érte.”

Az egyik kedves magyar ügyfelünk, Szabolcs egy kisvállalkozást irányít, mégis sikersztori lett a történetéből. Egyszerre maximum 6-7 ügyfele van. Nincs is többre szüksége, mert nem akar nagyobb céget, mégis megérte neki Magyarországról Dubaiba költöztetni a vállalkozását

„Magyarországon szoftverfejlesztéssel foglalkoztam. Soha nem volt sok ügyfelem. Azért döntöttem úgy, hogy áthozom Dubaiba a céget, mert Magyarországon nagyon sok adót kell fizetni. Ezzel én nem tudok azonosulni. Úgy gondolom, hogy amiért dolgozol, az a te pénzed, hiszen megdolgozol érte. Idegesítő volt számomra dolgozni, és fizetni a pénzemért.”

Hogyan keresztezte az útját egy magyar szoftverfejlesztő és az Egyesült Arab Emírségekben alapított Beacon?

Egy szerencsés véletlen folytán, már ha vannak véletlenek.

Történt ugyanis, hogy Szabolcs egy snowboardos barátjával együtt ment fel a felvonóval az utolsó csúszásra. Beszélgetés közben szóba került a magyarországi cégek helyzete és a magas adóterhek

„A barátom továbbirányított egy másik barátjához, Cinthyához azzal a céllal, hogy ő tud segíteni nekem abban, hogy céget alapítsak Dubaiban és megszabaduljak a hatalmas hazai adóterhektől, vagy legalábbis néhány kérdést segít tisztázni ennek érdekében. Így ismertem meg a Beacont.”

Együttműködés

Milyen volt az együttműködés?

Mi mindig imádunk együttműködni a nyitott, sikerre éhes vállalkozókkal és cégekkel. Azért dolgozunk, hogy lehetővé tegyük az ügyfeleink számára, hogy nagyobb nyereséget realizáljanak, és optimalizálják az adóterheiket.

Szabolcs számára is volt ütőképes ajánlatunk, amivel ő élt is, és ma már nem aggódik a magas adó- és járulékfizetés miatt. A sikersztori tehát borítékolva van. 

„Nagyszerű volt a Beaconnal való együttműködés. A cég tulajdonképpen mindent megtett értem, de a banki ügyintézés egyáltalán nem volt könnyű. Ez azonban nem a Beacon miatt volt, hanem inkább a bank miatt, mert épp a Ramadán előtt hoztam létre a céget, amikor a bankok zárva voltak. Szóval egy kicsit nehezebb volt az indulás, mint egy átlagos időszakban, de most már minden rendben van.”

Arra a kérdésre pedig, hogy ajánlaná-e a Beacont az üzleti partnereknek és a barátoknak, Szabolcs így felelt:

„Nagyon szívesen ajánlom, hiszen az a tapasztalatom, hogy mindent megtettek értem is. Nagyon örülök, hogy a Beaconnel dolgozhattam, mert megkönnyítették számomra a váltást.”

Szeretné optimalizálni adóterheit? Dubai tökéletes lehetőséget kínál erre.

Kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől!

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: