Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Sergei és Dennis

sikersztori

Két informatikai üzletember, Sergei és Dennis Dubait és az Emírségeket választotta új cégük alapításához, hogy diverzifikálják üzleti tevékenységüket és kihasználják a térség nagyszerű üzleti lehetőségeit. Ismerje meg a legújabb dubai sikersztori rövid történetét.>>>

Újabb IT sikersztori Dubaiban

A kiemelkedő üzleti és infrastrukturális potenciállal rendelkező Egyesült Arab Emírségek szélesre tárja a kapuit a globális üzleti lehetőségek felé. Sergei és Dennis számára ez egy kivételes sikersztori alapja, hiszen azzal, hogy ebben az országban alapítottak informatikai céget, nemzetközi vállalatként működhetnek és világszerte jövedelmező üzleteket köthetnek.  

Korábban főként az Európai Unióban és Észak-Amerikában tevékenykedő vállalatokkal dolgoztak együtt, most pedig eljött az ideje annak, hogy belépjenek Ázsiába, és talán a Közel-Keletre is. Dubaiban bejegyzett vállalkozásuk minden lehetőséget biztosít a céljaik eléréséhez.

Miért épp Dubait választották?

Dubai központi elhelyezkedése lehetővé teszi a könnyű összeköttetést a világ keleti és nyugati felével, így tökéletes kiindulópont a globális terjeszkedéshez.

A Beaconnel való együttműködésnek köszönhetően Sergei és Dennis gyorsan megalapította a cégét Dubaiban, és most már világszerte kiterjeszthetik az üzleti tevékenységüket, új piacokat és lehetőségeket megragadva. 

A mi feladatunk az volt, hogy a folyamat során biztosítsuk számukra azt az útmutatást és támogatást, amire szükségük volt ahhoz, hogy valóra váltsák az üzleti terveiket.

A döntés, hogy Dubaiban indítsanak vállalkozást, nem volt kihívásoktól mentes, de a Beacon végig mellettük állt az első lépéstől, a többféle devizanemben nyitott bankszámla-ügyintézésen át, a cégbejegyzés utolsó mozzanatáig.

Sergei és Dennis 100%-os elégedettséggel nyilatkozott rólunk:

„Lenyűgöző volt a szolgáltatás gyorsasága és kényelme, és még inkább az eredmények. Azért figyeltünk fel a Beaconre, és választottuk őket, mert tudtuk, hogy tapasztaltak a dubai cégalapításban, és nagyvállalatokkal is dolgoztak már együtt. Mi pedig kifejezetten tapasztalt szakembereket kerestünk a dubai cégalapításhoz” – fejtette ki rólunk a véleményét röviden a két IT-szakember.

Szeretné optimalizálni az adóját? Kérjen ingyenes konzultációt a dubai cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: