Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Robin

sikersztori

Robin egy német kriptokereskedő, aki egy gyakori problémával szembesült, az évi több százezer dolláros kriptokereskedelemmel járó bonyolult adószabályok miatt. Robin számára egyre nagyobb problémát jelentett, hogy a nyereségének 40-50%-át vesztette el a különböző adóterhek miatt. 

Robin úgy döntött, hogy a Beacon segítségét kéri. Ma pedig már egy Dubaiban alapított céggel rendelkezik, és szabadon, adómentesen kereskedhet. Ismerje meg Robin sikersztorijának történetét itt.>>>

Robin sikersztorija 

A Beacon cégalapítási szolgáltatása Robin számára is sikersztorit hozott, mert az egyre nagyobb súlyként a vállára nehező adóterhektől megszabadulva, szabadon foglalkozhat a kriptokereskedelemmel. Korábban, a hazájában, a szigorú pénzügyi szabályozások miatt nem fektetett be annyit, és nagyszerű üzletekről maradt le, de most már habozás nélkül kereskedhet. 

Miután a Beacon cégalapítási szolgáltatásának segítségével létrehozta kriptokereskedő vállalkozását Dubaiban, Robin minden adóügyi aggály nélkül a kereskedésre koncentrálhat, és már nem kell attól tartania, hogy lemarad egy jó üzletről.

Hogyan segítettünk Robinnak az álmai megvalósításában?

Amikor Robin meghozta a döntést, hogy Dubaiban alapít vállalkozást, nem rendelkezett ismeretekkel az adótörvényekről vagy a dubai cégalapításról. Mi azonban igen. 

Robin nagyra értékelte a tőlünk kapott útmutatást, amely zökkenőmentessé tette számára a folyamatot, hiszen mi az első lépéstől az utolsóig (a vízumügyintézéstől kezdve, az orvosi vizsgálatok és a rendőrségi ujjlenyomatvétel megszervezésén át, a több devizanemben megnyitott számlákig) mindent időpontra szerveztünk. Robinnak pedig közben csak arra kellett koncentrálnia, amiben igazán jó volt: a befektetéseire.

„Felbecsülhetetlen értékű volt, hogy volt egy megbízható ügynököm, aki végig tudott vezetni a folyamaton. Idegen nyelvűként és a dubai adótörvények ismeretének hiányában sokat számított, hogy volt valaki, aki világos utasításokat adott, és végigvezetett a folyamaton” – foglalta össze élményeit Robin.

Robin egy barátja ajánlása révén szerzett tudomást a Beaconról, és a szolgáltatásunk minőségére 10-es pontszámot adott, miközben kiemelte, hogy: 

„Nem a pénznek kellene a fő tényezőnek lennie akkor, amikor egy cég szolgáltatása mellett döntünk, hanem a minőségnek. A minőségnek ára van, ami teljesen megéri, amennyiben az eredmény megfelel az elvárásoknak.”

A Beacon több mint tízéves tapasztalaton alapuló dubai cégalapítási szolgáltatásával Robin végre a befektetéseire koncentrálhat, anélkül, hogy az adókkal kellene foglalkoznia. 

Amennyiben Ön is Dubaiban szeretne céget alapítani, vagy adóoptimalizálási kérdésekben segítségre van szüksége, kérjen ingyenes konzultációt a dubai cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: