Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Renáta

Török Renáta

Hogyan lehet virtuális asszisztensként sikeres vállalkozóvá válni Dubaiban? Renáta sikersztorijából kiderül.

Virtuális asszisztens sikersztori

Renáta sikersztorija az online térben zajlik, ugyanis részmunkaidőben nyújt virtuális asszisztenciát más vállalkozóknak.

Korábban a szállodaiparban és adminisztrációs területen dolgozott, és célzottan képezte magát ezen a területen. Az átfogó ismeretei és szakmai tapasztalata lehetővé tette, hogy összetett feladatokat vállaljon, méghozzá szabadúszóként.

Kizárólag online dolgozik, méghozzá több vállalkozónak egyszerre, részmunkaidőben, és ő dönti el, hogy éppen mit akar csinálni, és kivel akar dolgozni. Kiváló lehetőség ez mindazoknak, akik szabadulnának a 9-től 5-ig tartó robotból. 

„Szerettem volna a karrieremet rugalmasabbá tenni, és magam dönteni arról, hogy mit szeretnék csinálni, kinek és mennyit szeretnék dolgozni. Ezért költöztem Dubaiba. Itt lehetőségem nyílt arra, hogy munkavállalási engedélyt kérjek, és szabadúszóként, kedvező adózási feltételek mellett, legálisan külföldi (Dubaion kívül tevékenykedő) cégtulajdonosoknak dolgozzak. Jelenleg három különböző ügyféllel dolgozom együtt, és csak az egyiknek a székhelye van Dubaiban, a másik az Egyesült Államokban, a harmadik pedig Srí Lankán van. Az ő online üzletüket segítem.

Itt tényleg szabadon dönthetek mindenről, ami nagyon fontos számomra, mert korábban olyan iparágban dolgoztam, ahol napi nagyon sok órát töltöttünk munkával, cserébe rendkívül kevés szabadidővel és szabadsággal rendelkeztünk. Így, amikor eljött a világjárvány, eldöntöttem, hogy változtatni akarok, és a dubai lehetőség esélyt adott arra, hogy kövessem az álmaimat.”

Milyen előnye van annak, hogy Dubaiban kezdtél üzletbe?

„A legnagyobb előny, amit kaptam, a rugalmasság, az, hogy én osztom be a saját időmet. Akkor dolgozom és pihenek, amikor akarok. Persze, ha három különböző ügyféllel dolgozol, akkor rugalmasnak kell lenned velük szemben. Nem mondhatod azt, hogy ma nem dolgozom, de ez akkor is sokkal könnyebben menedzselhető munka, mint a 9-től 5-ig tartó, fix, kötött munkaidő. Bármikor tarthatok szünetet, és ez a legjobb része számomra a munkának.

De anyagi szempontból is előnyös, hiszen ha többet dolgozom, több fizetést adhatok magamnak, mert több bevételt szerzek. Ráadásul jobban tudok gazdálkodni a kiadásokkal is, hiszen nem kell utazni a munkahelyemre, nem kell ebédet vennem, hiszen otthon is tudok főzni.”

Mikor kezdődött a vállalkozásindítási folyamat, és hogyan zajlott?

„Tavaly novemberben hagytam el Abu Dhabit, és decemberben kezdtük el a folyamatot. Nagyon simán zajlott minden. Nem kellett semmit nyomon követnem, mindent előkészítettetek, minden dokumentumot megkaptam, aláírtam, és ezért nagyon hálás vagyok.”

 

Renáta Török
Ezek szerint már hónapokkal ezelőtt elindítottad a vállalkozásod. Milyen eredményeket értél el? Ott tartasz, ahol akartál, vagy még van hova fejlődni?

„Belevágni egy szabadúszó vállalkozásba sosem könnyű. Mert gyakorlatilag a semmiből kell felépíteni az egész vállalkozást, méghozzá egyedül. Rengeteg dolognak kell utánanézni, szóval emiatt az elején egy kicsit elveszettnek éreztem magam. Majd lassan, lépésről lépésre sikerült fejlődnöm és többet tanulnom. Így ma már három ügyfelem van, és úgy érzem, hogy elégedett vagyok, de szeretnék tovább növekedni, még többet tanulni.”

Hogyan kerültél kapcsolatba a Beaconnal?

„Az egyik Facebook-csoportban hallottam Kingáról. Tanácsokat és javaslatokat kértem tőle. Majd egy olyan árajánlatot adott, aminél figyelembe vette, hogy én nem fogok hatalmas céget építeni, és belevágtunk.”

Mennyi időbe telt, míg megtérült a befektetés?

„Az igazság az, hogy a bevételem kezdetben kevesebb volt, mint a korábbi fizetésem, mert csak egy ügyfelem volt. De ahogy lépésről lépésre haladtam előre, több ügyfelet vettem fel, és a korábbi fizetésemet jócskán meghaladó bevételem lett. Nem számítottam rá, és nem a fizetési kilátások miatt vágtam bele, hanem a személyes és az időbeli rugalmasság miatt. Azt hiszem, talán 2-3 hónapig tartott. De ez mindig rajtad múlik. Azon, hogy mennyit akarsz dolgozni, és mennyire vagy szerencsés, hogy az elején munkát találsz. Nekem már volt egy, így nem nulláról indultam az ügyfeleknél.”

 

Bevétel
Van valami, amit javítanál a szolgáltatásunkon?

Javítani? Nem hiszem. A csapatod szuper, barátságos, rugalmas, és sokat segítenek. Szóval nagyon hálás vagyok. Ti tényleg egy nagyon kedves cég vagytok.

Ha Renáta sikersztorija meghozta a kedvét a Dubai cégalapításhoz, kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől!

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: