Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Pető Attila

sikersztori

Az egyik kedves ügyfelünk, Pető Attila élelmiszeriparigép-kereskedelmi céget alapított Dubaiban. A magyarországi vállalkozásának a kiterjesztett, közel-keleti verzióját álmodta meg, és mi ennek a sikersztorinak a kivitelezésében segítettük őt.

„A folyamat végére érkezve, a benyomásom és az élményeim teljesen elképesztőek és nagyon-nagyon pozitívak. Maximum egy hónap volt az egész dubai cégalapítási procedúra, ami számomra korábban elképzelhetetlen volt, és még most is teljesen hihetetlen” – számolt be élményeiről Pető Attila

Hogyan lesz egy dubai cégalapításból sikersztori?

Dubaiban szinte minden napra jut egy céges sikersztori. Méghozzá azért, mert magánéleti és üzleti szempontból is rendkívül előnyös lehetőségeket kínál, amit ügyfelünk is kiemelt a beszélgetésünk során.

„Dubai elképesztően pozitív világszemlélettel rendelkezik, egy nagyon-nagyon növekvő piac, ami szinte stresszmentes életet biztosít. Úgy gondolom, hogy ezt, amit Dubaiban sikerült, Európában és talán a világ egyik országában sem valósítottam volna meg így, ahogy itt” – tette hozzá a magyar üzletember.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne céget alapítani Dubaiban, bízza magát tapasztalt ügynökségre

Ha ugyanis így tesz, akár 1 hónapon belül megkaphatja a cégalapításhoz szükséges dokumentumokat (személyi igazolványt, vízumot), és túl lehet az orvosi vizsgálatokon (tüdőszűrés, vérvétel), ujjlenyomatot adhat és bejegyeztetheti vállalkozását, illetve megnyithatja többféle deviza bankszámláját Dubaiban.

Ha pedig mindez megvan, elkezdheti az adómentes életét. Jó hangzik, igaz? A Beaconnal Önnek is sikerülni fog!

„A procedúra rövidsége és az ügyintézés menete teljesen elképesztő volt. Bárhol máshol a világban ezt az egész folyamatot nem biztos, hogy végigcsinálnám, sem anyagilag, sem az ügyintézést tekintve. Dubaiban az, hogy 1 hónap alatt gyakorlatilag megvolt mindenféle olyan papír, bélyegző, pecsét, vízum stb., amire szükség van a cégalapításhoz, számomra rendkívül pozitív. Ezért én bármikor, bárkinek szívesen ajánlanám a Beacont. Sőt, már meg is tettem, mert rengetegen kérdezték a baráti körömben, hogy működik a dubai cégalapítás, úgyhogy biztos, hogy sokan indulnak el ebbe az irányba a környezetemből.”

Nemzetközi cégalapítást tervez? Jöjjön el Dubaiba és írja meg a sikersztoriját itt. A Beacon mutatja az utat. Kérjen konzultációt még ma.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: