Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Mirabelle

sikersztori

Az egyik kedves ügyfelünk, Myra Belle úgy érkezett Dubaiba, hogy gyakorlatilag fogalma sem volt a dubai cégalapításról, az itteni életről. Az ok, amiért Dubait választotta, egy baráti ajánlás volt. A cél pedig, hogy szeretett volna törvényesen céget alapítani, méghozzá úgy, hogy közben a nyereségének a nagy részét nem kell adóként és járulékként kifizetnie. A tervből sikersztori lett, méghozzá rendkívül hamar.>>>

Nőként is lehet sikersztorit írni Dubaiban

Myra Belle sikersztorija nem egyedülálló Dubaiban. A női vállalkozók támogatása ugyanis prioritás az országban. Ha tehát adómentes vállalkozást szeretne alapítani egy hatalmas léptekkel és folyamatosan fejlődő országban, Dubai minden szempontból tökéletes célpont.

„Amikor kijöttem Dubaiba, hogy elindítsam a folyamatot, és bejegyeztessem a vállalkozásom, teljesen el voltam ámulva. Nem akartam hinni a szememnek, hogy milyen csodálatos itt a környezet és az emberek. A cégalapítási folyamat pedig olyan gyors és hatékony volt, hogy minden elvárásomat felülmúlta.”

Online cégalapítás mindössze 6 hét alatt

Myra Belle online könyvelői tanácsadó irodájának bejegyeztetése az első lépéstől az utolsóig fennakadásmentesen és gyorsan zajlott. 

„Onnantól kezdve, hogy megbeszéltük a részleteket, és megkaptam az első számlát, illetve az aláírandó dokumentumokat, elképesztően gyors volt minden. Nagyjából 1 hét alatt megtörtént az aláírás és az iratok oda-vissza küldése. Bevallom, volt bennem egy kis izgalom, mert az egyik partnerem Alaszkában volt, én pedig Angliában voltam. Így a dokumentumok gyakorlatilag az egész világon átívelve jutottak végül célba. De ezt leszámítva minden rendkívül gyors volt. Az egész cégalapítási folyamat, úgy emlékszem, 2 hét alatt átment az itteni kormányzaton.”

A dokumentumok aláírva, lepecsételve, készen álltak, mire Myra Belle megérkezett. A következő lépés a bankszámlanyitás, a személyi igazolványhoz szükséges ujjlenyomatadás és az orvosi vizsgálatok voltak. 

„Megérkeztem, és 24 órán belül meg is kaptam az orvosi vizsgálatok eredményét. Gyakorlatilag néhány óra alatt. Az egész folyamat hihetetlenül hatékony volt. Ezután már csak a szárazföldi engedély megszerzésére kellett várni, ami egy picit tovább tartott, de az is nagyon gyorsan meglett. Ezért én abszolút ajánlanám Dubait és a Beacont azoknak, akik külföldi cégalapításon gondolkodnak. Az emberek itt etikusak, megbízhatóak és segítőkészek. A Beaconnél pedig jó kezekben lehet bárki, mert nagyon segítőkészek. Mindent megtettek értem is. Végig tudtam, hogy jó kezekben vagyok, mert a Beacon munkatársai pontosan tisztában vannak azzal, hogy mit kell tenniük, és mindenben segítenek, minden felmerülő kérdésre válaszolnak. Pontos forgatókönyveket kínálnak a vállalkozásalapításhoz, és teljes mértékben egyénre szabott ajánlatot adnak.”

Egyénre szabott üzleti lehetőségek

Dubaiban más-más üzleti lehetőségek elérhetőek, attól függően, hogy melyik országból érkezik valaki, és egyszerre több alternatívát is érdemes megvizsgálni.

A mi feladatunk pedig az, hogy segítsünk kitalálni az Ön számára legjobb vállalkozási területet, vállalkozási formát, megtalálni az ideális joghatóságot, beszerezni a cégalapításhoz szükséges dokumentumokat és engedélyeket.

„Még a szellemi jogokkal és egyéb tulajdonjogokkal kapcsolatban is segített a Beacon. Más cégek nem feltétlenül teszik ezt meg. Itt azonban minden teljesen átlátható volt, és ez nagyon tetszett. Éreztem, hogy jó kezekben vagyok.”

Ha Myra Belle sikersztorija meghozta a kedvét a dubai cégalapításhoz, kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől! >>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: