Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Mikael

sikersztori

Egy új vállalkozás indítása egy külföldi országban ijesztő feladat lehet, de Mikael számára ez egy szükséges lépés volt ahhoz, hogy sikersztorit írva elérje a célját: jelentősen csökkentse a vállalkozása adóterheit. A Beacon segítségével Mikael mindössze 3 hónap alatt pályára állította új vállalkozását az IT területén, Dubaiban. Ismerd meg Mikael történetét itt.>>>

Mikael sikersztori számokban: 3 hónap, 54%-ról 0% adóteher

Mikael hatalmas sikersztorit könyvelhet el, amióta Dubaiba költözött. Finnországban – ahol korábban tanácsadóként dolgozott – 54%-os adót kellett fizetnie. 

„Amikor 40, 50, 60, 70 százalékos adóról beszélünk, az egyszerűen túl sok” – emelte ki a Dubaiba költözésének fő okát Mikael. 

Mikael Dubaiba költözése már három hónap alatt megtérült, mert a korábbi 54%-ról 0%-ra tudta csökkenteni adóterheit.

Így zajlik a dubai cégalapítás a Beaconnel

Egy új országba költözni, ahol más a kultúra és az adórendszer, bárki számára nagy kihívást jelent. A Beaconnel való együttműködés azonban Mikael számára megkönnyítette ezt a folyamatot. 

A dubai vállalkozásindítás és bankszámlanyitás terén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunk és a helyi kapcsolataink elegendő alapot adtak ahhoz, hogy az első lépéstől az utolsóig zökkenőmentessé váljék a folyamat. 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az ügyfeleinknek segítsünk eligazodni a bürokratikus követelmények között és gondoskodjunk arról, hogy teljes mértékben tisztában legyenek azzal is, hogy mi a következő lépés. Így volt ez Mikael esetében is.

Miért Dubai, és miért a Beacon?

„Megbízható forrásból származó ajánlás útján jutottam el a Beaconhöz, ami már megalapozta a bizalmat. Aztán beszéltem a Beacon tulajdonosával, és kialakítottuk a bizalomra épülő kapcsolatot. Ezután kezdtem el felkészíteni az üzletemet és önmagamat arra, hogy ténylegesen megtehessem ezt a lépést. Mivel már megvolt a kapcsolat, nem is gondolkodtam azon, hogy máshová menjek, tudtam, hogy Dubaiban a Beaconnel sikerülni fog” – zárta szavait Mikael.

Mikael sikersztorija bizonyítja, hogy milyen előnyökkel jár, ha külföldön, egy új vállalkozás indításakor egy profi cégalapítási ügynökség szolgáltatásait vesszük igénybe. 

A segítségükkel Mikael elérte a kitűzött célját: az adóterhek jelentős csökkentését, miközben sikeres vállalkozást indított és új életet kezdett Dubaiban.

Ha Ön is hasonló célokat tűzött ki maga elé, ne habozzon, kérjen ingyenes konzultációt a dubai cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: