Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Mark

sikersztori

Úgy is lehet sikeres Dubaiban, hogy most még nem tudja, milyen céget alapítson vagy milyen vállalkozást indítson. Elég hozzá az elszántság, a szakmai tudás és némi tőke, minden másban segítünk. Így tettünk Mark esetében is. Az ő sikersztorija következik.>>> 

Ha az elhatározás megvan, a sikersztori borítékolható

Mark először egy ajánláson keresztül lépett velünk kapcsolatba. 

„Alapvetően kerestünk egy céget, egy cégformát, mert nem tudtuk, hogy milyen üzletbe vágjunk bele. Kíváncsiak voltunk a joghatóságokra és arra is, hogy mik a dubai vállalkozásalapítás előnyei, illetve hátrányai. Arra jutottunk, hogy Dubai egy vállalkozóbarát joghatóság, és számos nemzetközi üzlet és kulcsfontosságú fejlesztés folyik itt” – kezdi beszámolóját a Dubaiban vállalkozó Mark.

A helyi kormányzat és önkormányzat évek óta támogatja az üzleti fejlődést. Dubai különösen előnyös desztináció a különböző ipari és technológiai fejlesztések, valamint az üzleti élet szempontjából.

Több mint 200 nemzet állampolgárai élnek itt békésen és vesznek részt a pezsgő üzleti életben. Ezek az emberek gyakorlatilag exportálják a tudást az országba, illetve fejlesztik az országot és a régiót.

„Ez olyan, mint egy játszótéri homokozó, ahol kipróbálhatod az ötleteidet, projektjeidet. Itt van lehetőséged arra, hogy megtudd, hogy valami menni fog, vagy nem, tetszeni fog, vagy sem, követni fognak-e mások, vagy inkább nem. Mi is azért kezdtünk itt, mert biztonságos. Vannak szabályok és irányelvek, amelyeket be kell tartani, és akkor elérhetjük a kívánt eredményt. A profi üzletemberek azért jönnek ide, hogy üzletet kössenek, mások pedig azért, hogy kereskedjenek, és mindezt itt megkönnyítik” – teszi hozzá a vállalkozó.

Milyen volt a közös munka a Beaconnal? 

„A Baconnal való közös munka nagyon jó élmény volt. A kezdetektől fogva egy profi csapat állt mellettünk. Érthetően elmagyaráztátok, hogy mik azok a szabad zónák, mire kell figyelni, milyen itt az adózás, milyen adózási lehetőségek vannak, milyen lehetőségek kínálkoznak a szabad zónákban, melyek a szabad zónák, hogyan kell bejegyeztetni a cégünket, és segítettetek az engedélyek megszerzésében is.

Összesen 18 platformra szóló engedélyt kaptunk. Nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy minden szükséges információt megadjunk nektek. A Beaconra minden helyzetben számíthattunk. Még a döntésekben is segítettetek, és a különböző ügyintézési feladatokat is levettétek a vállunkról.

A segítségetekkel kevesebb mint 2 hét alatt bejegyeztettük a céget. Minden nagyon gyorsan ment, és nagyon tetszett, hogy szakszerűen intéztétek, és folyamatosan gondoskodtatok rólunk. Jó érzés volt megtapasztalni ezt a gondoskodást. Tudtuk, hogy jó kezekben van a jövőnk és a cégünk. Megkaptuk az összes dokumentumot és minden segítséget, amire csak szükségünk volt. Nagyon elégedett vagyok, ezért mindenképpen ajánlom a Beacon-t másoknak is.” – zárta összegzését az üzletember.

Ha Ön is szeretne egy hasonló sikersztori főszereplője lenni, kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől! >>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d