Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Eric

Eric sikere

Eric fitness üzleteket nyitott, és étrend-kiegészítőket értékesít. A cégét áthelyezte a biztonságos Dubaiba. Íme egy mexikói–madridi történet, ami sikersztori lett a Beacon segítségével.

Sikersztori Dubaiban

Eric 12 éve várt erre a sikersztorira, amit végül a dubai cégalapítással ért el. Korábban nem volt minden ennyire letisztult és biztonságos számára, pedig dolgozott Mexikóban és Spanyolország fővárosában, Madridban is. 

„Fiatal voltam, egy ideig nemigen csináltam semmit. Aztán belekezdtem az üzletbe, de Mexikóban nem volt biztonságos, és az adók is magasak voltak. Ahhoz, hogy jól járjak, illegálisan kellett volna tevékenykednem. Ekkor döntöttem a váltás mellett. Amióta Madridban élünk, és a céget Dubaiba jegyeztettük be, a családom boldog, nagyobb biztonságban érezzük magunkat, és kevésbé érezzük magunkat üldözöttnek.”

Család
Mesélj, kérlek, egy kicsit arról, hogy milyen volt az együttműködés a Beaconnal.

„Az Emírségek szabályai folyamatosan változnak, és ti mindennel kapcsolatban naprakészek vagytok. Sokat tanultam tőletek az ország törvényeiről és szokásairól. Jó érzés volt, hogy átlátható veletek a kommunikáció, és nagyon-nagyon nyitott. Bármit kérdezek, szinte mindig azonnal érkezik válasz, és folyamatosan választ kapok minden kérdésemre.

Segítettetek elindítani a céget, és kellemes tapasztalat volt veletek dolgozni. Ajánlom másoknak is.”

 

Ha Ön is készen áll arra, hogy egy biztonságos és jól jövedelmező üzlettel sikersztorit írjon, méghozzá gyorsan, itt a kiváló alkalom, hogy megtegye az első lépést.

Kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől!

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d