Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Csillag Dóri

sikersztori

Az egyik kedves magyar ügyfelünk, Csillag Dóri és párja/üzlettársa egy vagyonkezelő céget alapított Dubaiban.

Miért épp Dubait választották az új vállalkozásukhoz, és mire számíthatnak ezután? Kiderül az alábbi sikersztoriból.>>>

Csillag Dóri sikersztori

Magyarként is lehet sikersztorit írni Dubaiban. Mindössze egy ütős terv, anyagi tőke és elszántság kell hozzá. 

Csillag Dóri és párja/üzlettársa egy vagyonkezelő holding alapítását tűzte ki célul, a Beacon segítségével pedig néhány hét alatt megvalósították ezt az álmot. 

„Vagyonkezelő céget alapítottunk itt, és azt gondoljuk, hogy Dubai adózási szempontból nagyon kedvező környezet, stabil és egy holding céghez tökéletes helyszín, hiszen egy dubai holding bármelyik országban tud befektetéseket eszközölni” – avatott be a vagyonkezelő holdingot vezető Dóri.

Mire kell figyelni egy vagyonkezelő holding alapításánál?

A vagyonkezelő társaság olyan pénzügyi intézmény, ami magánszemélyek és szervezetek számára nyújt vagyonkezelői szolgáltatásokat. A vagyonkezelő társaság több kedvezményezett nevében jár el, és a fő feladata a vagyonkezelői alapok kezelése és adminisztrálása. A vagyonkezelő társaságok emellett egyéb szolgáltatások széles körét is nyújthatják, például vagyontervezést, adótervezést és befektetéskezelést.

Ezt a tevékenységet minden országban az állami törvények szabályozzák, és gyakran állami vagy banki részlegek alapítják és felügyelik őket.

Dubaiban egy vagyonkezelő cég alapítása és bejegyeztetése is lehetséges, de külföldiként nem érdemes nekifutni egyedül

„Dubaiban lényegesen más a jogi környezet, mint az otthoni. Ezért nagy szükségünk volt a segítségetekre. Magunktól ugyanis biztosan képtelenek lettünk volna egy ilyen céget létrehozni itt, és nem is javasolnánk senkinek, hogy egyedül próbálkozzon. A ti segítségetekkel viszont teljesen gördülékenyen ment az egész cégalapítás, és minden pont annyi idő alatt megvolt, ahogy mondtátok” – tette hozzá ügyfelünk.

Mire számíthatnak Dóriék ezután? 

A dubai vagyonkezelő holding alapítása már eddig is sikersztori. A java azonban még hátravan. A Beaconre a továbbiakban is számíthatnak Dóriék, akárcsak a többi ügyfelünk.

Mi ugyanis nem engedjük el az ügyfeleink kezét. Ha igénylik, szakmai tapasztalatunkkal és a helyi jogi viszonyok ismeretével folyamatosan segítjük őket abban, hogy elérjék a kitűzött üzleti céljaikat

„Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk a segítőkész hozzáállásotokra. Az eddigiek alapján nagyon elégedettek vagyunk, és már ajánlottunk is benneteket másoknak. Sőt, van olyan ismerősünk, aki arra kért, hogy ha hazaérünk, számoljunk be neki a cégalapítással és a veletek való közös munkával kapcsolatos minden részletről. Nem kizárt, hogy hamarosan Ő is az ügyfeletek lesz” – zárta mondandóját Dóri.

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: