Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Charly

Charly

Sikersztori: Charly

Megéri Dubaiba költözni és ott céget alapítani? Az egyik kedves ügyfelünk, Charly története azt bizonyítja, hogy igen. Egy spanyol sikersztori következik.

Charly sikersztori: online nyelviskola Dubaiban

A mai sikersztori főszereplője, Charly korábban vállalkozóként dolgozott Spanyolországban. 12 évig egy sikeres angol nyelviskolát üzemeltetett a feleségével és egy másik üzlettársával a saját, egyedi koncepciójuk alapján, folyamatosan növekvő árbevétellel.

Az évek során Charlyék beletanultak az online marketingbe, és elérték, sőt, túl is szárnyalták azt a szintet, amit kijelöltek maguknak az üzlettel kapcsolatban. A százezres bevétel volt a cél, ami mindössze másfél évvel a költözés után, 2021-ben – amióta átköltöztek Dubajba és online oktatásra váltottak –, 1 millió 200 ezer eurós bevételre duzzadt.

.

Online school

Hogyan csinálták, és miért döntöttek a költözés mellett?

Mert Spanyolországban azt tapasztalták, hogy minél többet keresnek, az adórendszer annál jobban bünteti őket. A társadalombiztosításra, az adókra és az egyéb járulékokra a bevételük közel 50%-át költötték el. Úgy érezték, hogy az így megmaradó profit nem áll arányban a befektetett munkával és a 12 évnyi tapasztalattal.

Adók

Szerintem egy jó üzlet tulajdonosának arra kell koncentrálnia, hogy minél több profitot szerezzen, és nem csak arra, hogy hatalmas bevételt érjen el. Spanyolországban 15%-os a társasági adó, ami két év után 25%-ra emelkedik. Emellett számolnunk kell a fizetések után fizetendő 35-40%-os társadalombiztosítási járulékkal is. Nem beszélve a termékek áfájáról, amelyeknek végül is adómentesnek kellene lenniük, mivel oktatási tevékenységről van szó. Tehát végül is, ha mindezt összeadjuk, akkor ez a jövedelmünknek több mint a fele volt.”

Ekkor találkoztak a Beaconnel, és ekkor ismerték meg az Egyesült Arab Emírségek által biztosított adómentes környezet előnyeit. Kezdetben aggódtak amiatt, hogy milyen lesz egy új életet felépíteni az Egyesült Arab Emírségekben. Ma már tudják, hogy jó döntés volt.

„Azzal, hogy átköltöztünk Dubaiba, hatalmas terhet vettünk le a vállunkról, és ez lehetővé tette számunkra, hogy a vállalkozás működtetésének fontos dolgaira koncentráljunk. Az egyik dolog, ami miatt idejöttünk, a Beacon volt, és az emberek, akikkel beszéltünk a Beaconnél. Úgy éreztük, hogy védve vagyunk, hogy nem csak azért vannak itt, hogy lezárják az üzletet, hanem tényleg azt akarják, hogy sikeres legyél, és azt akarják, hogy jól csináld.”

A Dubaiban élő és dolgozó emberek 90%-a külföldi, és többségük európai, ezért az emberek hamar otthon érezhetik magukat itt.

„Szerettük Spanyolországot és az ottani életstílusunkat, de ott elvették tőlünk a profitunk nagy részét. Amikor először Dubaiba jöttünk, az volt az érzésem, hogy ez a város sikeres emberekre van berendezkedve. Úgy van felépítve, hogy megkönnyítse a dolgokat azoknak az embereknek, akik sikeresek, és akik nagyobb növekedést vagy több bevételt szeretnének a cégüknek, és jólétre törekszenek. Úgy érzem, hogy itt sokan vannak, akik alapvetően veled egy hajóban eveznek, vagy ugyanabban a játékban játszanak.”

Hol tart most Charlie-ék sikersztorija?

Egy új marketingkommunikációs céggel együtt dolgozva hatékonyabbá tették a Google-, a YouTube-, illetve a közösségimédia-megjelenéseket, ami a legrosszabb esetben is 30-40%-os profitot termel a bevételeikhez képest

„A cél most az 50%-os profit. A nyereség 20-30 ezer euró volt, amikor idejöttünk, most pedig már 60-70 ezer euró.”

Dubai egy fejlett, gyönyörű világváros, amelynek 90%-át európai emberek alkotják, tehát ha valaki idejön, úgy érzi magát, mintha Európában lenne.

Itt az ősz és a tél is kellemes hőmérsékletű. A nyár ugyan meleg, de az épületek összes helyiségében van légkondicionáló, és előírás, hogy minden épületben kell lennie legalább egy úszómedencének is. Ha kutyával érkezne, azt is megteheti, a Beacon-nél ebben is segítenek.

Ha eldöntötte, hogy talpra állítja a vállalkozását és megtöbbszörözi a profitját, itt az ideje, hogy lépjen egy nagyot. Dubai csak Önre vár.

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: