Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Bezzeg Mihály

sikersztori

Bezzeg Mihály, a szabadúszó szoftvermérnök Magyarországon is távmunkában dolgozott. Mivel azonban egyre több nehézséggel szembesült (magas adók, bonyolult adminisztráció), eljött, és alapított egy céget Dubaiban. Mihály sikersztorija következik.>>>

Bezzeg Mihály sikersztori 

Dubai vonzó célpont a vállalkozók és a vállalkozások számára. A rendszer úgy van felépítve, hogy megkönnyítse a cégalapítást, ami Mihály esetében is zökkenőmentesen megvalósult. 

„Nagyon könnyű volt a dubai munkát elkezdeni. Alapvetően onnan folytattam, ahol abbahagytam. Nem kellett semmit megváltoztatni, és tényleg minden ingyenes” – avatott be Mihály abba, miért alapított vállalkozást Dubaiban. 

Miért épp a Beacont kérte fel a dubai cégalapításra?

Mielőtt Mihály kapcsolatba lépett volna velünk, először Facebook-csoportokban nézelődött, YouTube-videókból tájékozódott, és már túl volt néhány telefonbeszélgetésen is különböző ügynökökkel, hogy betekintést nyerjen abba, hogy hogyan is működik itt, Dubaiban a vállalkozói szféra, és miért érdemes idejönni.

„Elkezdtem mélyebben beleásni magam a témába. Néhány ügynökkel is beszéltem, de őszintén szólva, nem voltak túl meggyőzőek. Aztán a helyi Facebook-csoportban kutakodva sok jó véleményt találtam a Beaconról. Miután a Google-ben is megnéztem az értékeléseket, és mindent rendben találtam, benneteket választottalak, és nem bántam meg.”

A Mihály tapasztalatai általánosságban véve nagyon jók voltak, de akadt egy problémája is…

„Amikor Dubaiba jöttem, mindössze 5 nap alatt sikerült mindent elintézni, az összes találkozót és az orvosi vizsgálatot is. Az orvosi vizsgálat pl. 10 perc alatt megvolt, és az eredményeket megkaptuk, miközben visszafelé tartottunk a szállodába. Szóval minden szuper gyorsan ment, nem volt okom panaszra. Ugyanakkor én szeretek mélyen belemenni a dolgokba, és néha nehezen értettem az információkat, amiket kaptam. Például szerettem volna nyitni egy online bankszámlát, mert hosszabb ideig nem voltam az országban, és szükségem volt egy online megoldásra, hogy fogadni tudjam a fizetéseket. Ez nem sikerült elsőre. Elég trükkös volt a helyzet, így összesen 4-5 különböző szolgáltatót kellett kipróbálni, amíg végül sikerült online számlát nyitni. De ez volt az egyetlen nehézség, minden más gördülékenyen zajlott.”

Készen áll arra, hogy Mihály sikersztoriba illő példáját követve Dubaiba helyezze át vállalkozását? Akkor kérjen ingyenes konzultációt a dubai cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d