Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Alejandro

sikersztori

Alejandro 2021-ben hozta létre a cégét Spanyolországban, ami az első hónapokban egészen kedvező feltételekkel működött, később azonban folyamatosan új költségek jelentkeztek és számos jogi probléma merült fel a cég működésével kapcsolatban. Ezért Alejandro kiutat keresett és talált is, méghozzá Dubaiban.>>>

Alejandro sikersztorija a Beaconnal

Ez a sikersztori is hasonlóan indult, mint a többi. Adott egy üzleti célokkal rendelkező ügyfél, aki megelégelte az európai adózási viszonyokat és a Beacont bízta meg a dubai cégalapítás levezénylésével. 

„A cégalapítás során folyamatosan beszéltem Emilyvel és Viktorral, hogy minden rendben van-e, mit kell tennem, van-e valami probléma. Folyamatosan kérdeztem, mert korábban már volt rossz tapasztalatom. Most pedig mindössze 30 nap telt el, és szinte minden megvan, amire szükségem van a dubai cégalapításhoz. A bankszámlanyitás már megvolt, és szerintem tökéletes volt, bár kezdetben ideges voltam miatta. Visszatekintve azonban egy nagyon egyszerű folyamat számomra.”

Alejandrónak Dubai kecsegtető lehetőséget és egyben megkönnyebbülést is jelent a rekordmagas adóterhek alól. Méghozzá annyira, hogy a barátait is támogatja abban, hogy Dubaiban céget alapítsanak.

„Spanyolországban mindig felügyelni akarnak, ezenkívül több mint 45% jövedelemadót kell fizetni + 21%-os áfát, és ez egyszerűen túl sok. Ezt még tetézi a bizonytalanság, hogy mikor jön egy e-mail a kormánytól, hogy küldj egy adóigazolást stb. Dubaiban nem kell emiatt aggódni, csak megkeresem a pénzt, és csinálom a dolgom. Ezért ajánlom a barátaimnak Dubait és a Beacont is. Több olyan barátom is van, aki szeretne Dubaiban céget alapítani, és én csak támogatni tudom őket ebben a döntésben.”

Mi olyan jó Dubaiban?

Alejandro ezt is elmondta nekünk: „Rengeteg ember van. Amikor étterembe vagy új helyekre megyek, mindig találkozom és beszélgetek valakivel, és valakinek a hasznára válhatnak a szolgáltatásaim, és ezt jó tudni.”

Nemzetközi cégalapítást tervez? Jöjjön el Dubaiba és írja meg a sikersztoriját itt. A Beacon mutatja az utat. Kérjen konzultációt még ma.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d