Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Sikersztori: Ágnes

Kiss Ágnes

A mai sikersztori főszereplője Ágnes, aki női fitnesz edzőként indított egyéni vállalkozást Dubaiban. Ha Ön is vállalkozna egy gazdaságilag virágzó adóparadicsomban, akkor Ágnes története inspiráló lehet az Ön számára.

Országokon átívelő sikersztori: avagy miért cserélte fel Ágnes Skóciát Dubaira?

Ágnes, aki 2019 óta dolgozik személyi edzőként, az egyik olyan ügyfelünk, aki nem kizárólag a kedvezőbb adózási feltételek miatt indított vállalkozást Dubaiban. Magánéleti és karrier szempontból is szüksége volt egy kis környezetváltozásra, ezért kezdett új életet ebben a pezsgő és lehetőségekkel teli Emírségben.

„Amikor a korábbi Zoom beszélgetésünk után Kinga elküldte az ajánlatát, akkor már tudtam, hogy Dubaiban szeretnék vállalkozó lenni. Októberben jöttem ki. Találkoztam Kingával és a csapattal. Összesen 4-5 hétig voltam kint, de amikor elutaztam, már minden papírom megvolt. Valójában 2 héten belül minden a kezemben volt. Így mentem haza az Egyesült Királyságba. Összepakoltam és átvittem minden ingóságomat Magyarországra. A karácsonyt a családommal töltöttem, és januárban már vissza is tértem Dubaiba.”

Mi volt az oka annak, hogy úgy döntöttél, elfogadod az ajánlatot és Dubaiba költözöl?

„Más környezetre vágytam, valami melegebb és szebb helyre akartam költözni. Dubai pont ilyen, ráadásul kiváló helyszín a fitnesz szempontjából, és az sem utolsó szempont, hogy már nem kell befizetnem a nyereségem 45%-át adóként.”

Fitness
Hol tartasz most a nyereség és a megtérülés szempontjából?

„Online dolgozom, gyakorlatilag otthonról, és őszinte leszek, az első pár hónapban nagyon-nagyon nehéz volt helyzet, mert a vállalkozásom egy helyben állt. Nem ment lefelé, de nem is fejlődött. Így telt el a szeptember, október és november is.

Az elmúlt pár hónapban azonban fellendült. Tudod, a fitnesz esetében a január az egyik legjobb időszak. Januárban növekszik az üzlet leginkább, hiszen abban az időszakban mindenki fitt akar lenni. De nekem a nyereség és a befektetés megtérülése szempontjából a legjobb időszak áprilisban jött el, és azóta is tart.”

Elégedett vagy a Beaconnal, és ajánlanád másnak is?

„Nagyon elégedett vagyok. Péterben és Kingában tökéletesen megbízom. Sok ember, aki Dubaiban él, nem rendelkezik dubai személyi igazolvánnyal. Nekem pedig, amikor az ügyintézést befejeztük, és elmentem innen, már megvolt a személyi igazolványom. Egy üzleti számla megnyitása sem egyszerű feladat Dubaiban. Nekem mégis gyorsan sikerült, és a teljes ügyintézési folyamat során kapcsolatban voltunk. Folyamatosan jöttek az üzenetek, hogy tudjam, hogy áll a folyamat.” 

Arra specializálódtunk, hogy minden segítséget megadjunk a dubai cégalapításhoz, és igény szerint a Dubaiba költözéshez az ügyfeleink számára. Később sem engedjük el a kezüket. Akkor vagyunk sikeresek, ha az ügyfeleink is sikersztorinak élik meg az együttműködést és a dubai vállalkozás indítását. 

Ha Ön is szeretne hasonló sikersztori főszereplője lenni, kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől!

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: