Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Miért mi?

Szabó Kinga Judit

A Beacon alapítója, vezérigazgatója, és egyben a cég lelke és szellemi motorja. Az Oxfordban megszerzett tudásával és az üzleti világban szerzett több mint két évtizedes tapasztalatával képes lebontani az üzleti korlátokat, és új horizontokat találni, ahol a lehetőségek végtelenek. Másokat arra inspirál, hogy legyenek többek, és tegyenek többet azért, hogy többet kapjanak.

Cintia Arnhoffer

A munkája során Cintia a vállalkozások alapításában szerzett többéves tapasztalatára támaszkodik, hogy minden vállalat számára egyénre szabott megoldásokat találjon. Ő az, aki mindig hajlandó új perspektívákat találni, amelyek megnyitják az utat a cégek fennakadásmentes bővülése és növekedése előtt.

Bonelli Emily

Emily a PR-felelős, és ő testesíti meg a vállalat fiatalos szellemiségét. Profi, pontos és hatékony. Minden jogi ügyet zökkenőmentesen és gyorsan elintéz.

Tóth Péter

Ha egy feladathoz tapasztalatra és megbízhatóságra van szükség, Péter erre a legjobb ember. Képes a célokra összpontosítva véghezvinni szinte mindent, amit eltervezett, függetlenül az útjába kerülő nehézségektől és akadályoktól. Minden nap azért dolgozik, hogy segítse a csapatát abban, hogy együtt, közösen egységnyi idő alatt minél többet érjenek el.

Miguelez Victor

Victor minden nap arra törekszik, hogy segítsen megnövelni az ügyfelei profitját. Gyors gondolkodásának köszönhetően rekordidő alatt megtalálja azt a működőképes és profitnövelő megoldást, amire szükségük van, ezzel garantálva a vállalkozások folyamatos növekedését. Pozitív gondolkodásmódja felemel másokat, és segít nekik abban, hogy a problémák helyett kizárólag a megoldásokra koncentráljanak.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!