Rólunk

BEACON – Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás vállalkozóknak, vállalkozásoknak és vállalatoknak

Szabó Kinga Judit cégtulajdonos

Az a küldetésünk, hogy személyre szabott megoldásokkal segítsük a vállalkozókat és a cégtulajdonosokat az új piacokon való folyamatos terjeszkedésben, a magasabb szintű jövedelem és a pénzügyi szabadság elérésében, valamint a cégalapításban, teljes felelősségvállalás mellett, a lehető legrövidebb úton. 

Az Egyesült Arab Emírségekben adómentes társaságok létrehozásával támogatjuk ügyfeleink adóoptimalizálási törekvéseit, hogy legálisan minél több profitot relizálhassanak.

                                                                  ***

                                            10+ év szakmai tapasztalat

                                                 21+  stratégiai partner

                                                           27+ ország

                                                           200+ ügyfél

                                                                  ***

                     Az Abu Dhabi Kereskedelmi Kamara és az UN Women

                      (az ENSZ nők jogaival foglalkozó szervezetének) tagja

                                                                 ***

                                    Az Emirates Business Club alapítója

                                                                 ***

A BEACON AL MANAL LLC 2013 óta nyújt teljes körű ügyintézési szolgáltatást a nemzetközi ügyfelek számára az Egyesült Arab Emírségekben történő vállalkozásindításhoz, illetve a már meglévő vállalkozás hatékony és nyereséges üzemeltetéshez.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunk, dinamikus üzletpolitikánk és a helyi jogszabályok mélyreható ismerete lehetővé teszi, hogy a cégbejegyzés első lépésétől kezdve, a vízumügyintézésen át, az üzleti bankszámla megnyitásáig, minden részfeladatot egy kézben tartva tehermentesítsük Önt a külföldi cégalapítással kapcsolatos ügyintézéssel járó nehézségektől. 

Ingyenes konzultáció keretében szakértő tanácsadónktól konkrét és pontos tájékoztatást kap a vállalkozásindítás várható költségeiről és a folyamat időtartamáról. 

Szakmai tapasztalat
siker

A gyorsaság mellett kiemelten fontosnak tartjuk, hogy teljes körűen személyre szabott szolgáltatásokat kínáljunk, hogy Ön akár 6 héten belül megkezdhesse a közel-keleti piacokon való terjeszkedést. 

Hiszünk abban, hogy a megtermelt haszon azt illeti, aki a legtöbbet tett érte. Ezért vált szívügyünkké, hogy segítséget nyújtsunk a magyar vállalkozók, vállalkozások és  vállalatok számára abban, hogy olyan piacokat hódítsanak meg, ahol:

  • biztosítottak a kiváló feltételek az adóoptimalizáláshoz, valamint a cég dinamikus növekedéséhez és folyamatos fejlődéséhez,
  • a nyereséget nem kell az államnak átadni,
  • a céget nem veheti el senki,
  • a cégeladásból befolyt összeg 100%-a az eladó zsebében marad.

Fontosnak tartjuk, hogy megismerjük és megértsük az Ön céljait és igényeit, hogy a legjobb megoldást kínáljuk Önnek.

Miért válasszon minket?

A BEACON AL MANAL LLC alapítása abból az egyszerű gondolatból fakadt, hogy mindenkinek jár a magasabb szintű jövedelem és a pénzügyi szabadság.

Meggyőződésünk, hogy egy jól menő vállalkozás is sikeresebbé tehető, ha 100%-ban legálisan olyan biztonságos és erős gazdasági környezetbe helyezzük át, amelyben új piacokat hódíthat meg és töretlenül terjeszkedhet.

Napjainkban ugyanis a legtöbb országban egyre magasabbá váló adóterhek gátolják a vállalkozók és a különböző cégek hatékony és dinamikus fejlődését.

Üzleti iránymutatás

Alapítónk és a cég vezérigazgatója, Szabó Kinga oxfordi diplomásként, az üzleti életben szerzett több mint két évtizedes tapasztalatával 2013-ban alapította a BEACON AL MANAL LLC-t, hogy megbízható és egyénre szabott megoldásokkal belépési lehetőséget biztosítson az új lehetőségekre nyitott és jövedelmező piacokat meghódítani vágyó üzletemberek számára.

Szakértői csapat

Fiatalos, lendületes csapatunk jelenleg 6 főből áll, de ahogy a partnereink száma, úgy a cégméret is évről évre nő.

Szakmai jártasság

Az elmúlt évek során többszörösen bizonyítottuk a rátermettségünket és a szakmai elhivatottságunkat, hiszen ügyfeleink 60-70%-a ajánlások útján érkezik.

BEACON – Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek

Partnereink gondtalanul élvezhetik az Egyesült Arab Emírségek nyújtotta biztonságos piaci környezetet és kedvező pénzügyi lehetőségeket, még akkor is, ha a vállalkozásukat nem itt helyben, hanem más országokból menedzselik.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!