Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Pezsgő kulturális élet az Egyesült Arab Emírségekben

egyesult-arab-emirsegek

Világszínvonalú múzeumok, egyetemek és előadó-művészeti központok teszik az országot globális kulturális központtá

Az Egyesült Arab Emírségek a kulturális reneszánszát éli. Az elmúlt 7-8 évben világszínvonalú múzeumok, egyetemek és előadó-művészeti központok épültek, és épülnek napjainkban is. A mai blogcikkben elkalauzoljuk Önt a Louvre Abu Dhabiba, a hamarosan megnyíló Guggenheim Abu Dhabiba, két elsőrangú egyetemre, és az ikonikus Dubai Operába is. Tartson velünk!>>>

Louvre Abu Dhabi, a kultúrákat összekötő egyetemes múzeum

A Louvre Abu Dhabi egy vízre épült építészeti csoda, és egyben egy kulturális jelzőfény, ami egyesíti a különböző kulturális irányzatokat, hogy új szemszögből mutassa be az emberiség közös történetét.

A múzeum célja a Franciaország 17 leghíresebb kulturális intézményétől kölcsönzött műalkotásokkal, hogy ünnepelje a régió vibráló multikulturális örökségét, valamint tiszteletre, kíváncsiságra és tanulásra ösztönözzön.

Guggenheim Abu Dhabi: modern és kortárs művészet ikonikus környezetben

A tervek szerint 2025-ben megnyíló, Frank Gehry építész által tervezett Guggenheim Abu Dhabi lesz a világ legnagyobb Guggenheim-múzeuma. A nyugat-ázsiai, észak-afrikai és dél-ázsiai modern és kortárs művészetre összpontosító kiállítóhely a Saadiyat-szigeten található művészeti és kulturális intézmények nagyobb komplexumának része, és a nemzetközi turistákat hivatott megszólítani.

Neves egyetemek az Egyesült Arab Emírségekben – A kulturális csere platformja

Az Egyesült Arab Emírségek olyan neves egyetemek kihelyezett tagozatának is otthont ad, mint a Sorbonne és a New York University, amelyek önálló színház- és koncerttermekkel, valamint különféle kulturális programokkal kifejezetten élénk kulturális platformokat kínálnak az itteni diákoknak és érdeklődőknek.

Dubai Opera: előadó-művészeti központ a sokszínűség ünneplésére

A Dubai belvárosában található, kortárs arab világ dinamikus jellegét tükröző előadó-művészeti központ, a Dubai Opera kulturális előadások és rendezvények sokszínű kínálatával várja a nagyérdeműt. 

A kezdetben elsősorban koncertekre és musicaldarabokra épülő program ma már színházi, opera- és balettelőadásokkal, valamint konferenciákkal és kiállításokkal is kiegészül.

Tapasztalja meg Ön is az Egyesült Arab Emírségek pezsgő kulturális életét. Ha többet szeretne megtudni az itteni való életről és arról, hogy a Beacon hogyan segíthet Önnek eligazodni a dubai cégalapításban, kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Borítókép: Louvre Abu Dhabi, a kultúrákat összekötő egyetemes múzeum (Fotó: smador – Pixabay)

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d