Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Palm Jumeirah új csodája: a fantasztikus Como Residences felhőkarcoló

palm-jumeriah

Dubai ikonikus mesterséges szigetén, a Palm Jumeirah-n különleges és luxus ingatlanok sora található. A látványos, pálma alakú terület Dubai ékszerdoboza. A Palm Jumeirah most újabb fantasztikus épülettel gazdagodik, ami nem más, mint a Como Residences.>>>

Új felhőkarcoló érkezik Palm Jumeirah-ba

Hamarosan egy új lakóépület csatlakozik a Palm Jumeirah lenyűgöző ingatlanjainak sorához. A 71 emeletes és 300 méter magas Como Residences várhatóan tovább gazdagítja majd a városképet. A luxus lakótorony 180-360 fokos, lenyűgöző kilátást nyújt Dubaira és az Arab-öbölre az épület erkélyeiről.

Különleges lakások a Como Residences-ben

A Como Residences nem egy szokásos lakóépület, hiszen mindössze 76 rezidencia található benne, amelyek 2-7 hálószobás apartmanokból és egy tágas duplex penthouse-ból állnak. 

A fejlesztés minden emeletén csak egy vagy két rezidencia található, melyeket az egyéni privát előcsarnokokba vezető, szabályozható liftek szolgálnak ki.

Az otthonok kialakítása során különös figyelmet fordítanak a minőségre és a kényelemre. A lakásokban magas mennyezetek, padlótól a mennyezetig érő hőszigetelt ablakok és intelligens otthoni funkciók találhatók. Az előcsarnok inas- és portás-szolgáltatásokat kínál és egyes rezidenciákban önálló sofőrszállás is rendelkezésre áll.

palm-jumeriah2

Pazar szolgáltatások a lakók számára

A Como Residences szolgáltatásai közé tartozik a megemelt, privát homokos strand, egy 25 méteres medence és egy tetőtéri, végtelenített víztükrű medence. A sportolni vágyók számára squash pályák, valamint egy tornaterem áll rendelkezésre. Az épület gyógy- és wellnessközpontja pedig tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és feltöltődésre.

A luxus komplexum egyik legkülönlegesebb része a tetőn található 360 fokos kilátó, ami minden bizonnyal az egyik fő látványossága lesz és a lakók számára különleges élményt nyújt majd.

A Palm Jumeirah, Dubai egyik legexkluzívabb helyszíne, hamarosan tehát újabb lenyűgöző épülettel bővül. A 300 méter magas Como Residences egy luxus lakótorony, ami tovább színesíti majd a sziget városképét és impozáns kilátást nyújt a környező tájra. A kiváló minőségű szolgáltatások és az egyedi lakások garantálják, hogy a lakók élete a Como Residencesben valóban különleges és exkluzív élmény legyen.

Borítókép és fotó: https://como-tower.ae/

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: