Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Offshore cégalapítás: tények és tévhitek

Siker

Az offshore cégalapítás kivételes lehetőséget kínál a kiváló cégek számára a folyamatos fejlődésre és az adó, illetve a nyereség optimalizálására. Az Egyesült Arab Emírségek egyes közigazgatási egységeinek területén bejegyzett vállalkozások a hazainál lényegesen kedvezőbb feltételekkel folytathatnak üzleti tevékenységet.

Az offshore cégekkel kapcsolatban azonban több tévhit is kering a köztudatban. Például az, hogy a cégek csupán adóelkerülésre használják.

De nem ez a helyzet, mivel az offshore társaságok olyan jogi személyek, amelyekre a bejegyzésük helye szerinti joghatósági előírások vonatkoznak. Egy offshore társaság alapításával a vállalkozók ráadásul nemcsak az érintett joghatóság által biztosított kedvező adózási rendszer miatt, hanem számos más szempontból is előnyös döntést hoznak.

Siker

Előnyök és kritériumok

A különböző offshore országok – így az Egyesült Arab Emírségek is – más-más engedményekkel segítik és támogatják az érintett joghatóságokon belüli cégbejegyzést. Ez a lehetőség azonban csak azok számára nyitott, akik megfelelnek néhány kritériumnak.

Offshore cégalapítás esetén Önnek vállalnia kell, hogy nem folytat üzleti tevékenységet az országon belül. Cserébe vásárolhat és birtokolhat helyi cégeket, illetve ingatlanokat, és szinte bármilyen üzleti tevékenységet végezhet az Egyesült Arab Emírségeken kívül. 

Az offshore cégalapítás keveset hangozatott előnyei:

  • Az éves beszámolókra és a pénzügyi elszámolásokra vonatkozó követelmények rugalmasak.
  • Magas szintű adatvédelem a tulajdonosok, a részvényesek, az igazgatók adataival kapcsolatban.
  • A stabil és megbízhatóan működő joghatóságok biztosítják a cégek folyamatos fejlődéséhez szükséges politikai és gazdasági stabilitást.

Egy offshore vállalkozás létrehozása viszonylag egyszerű, de rengeteg kutatást és tervezést igényel, mivel a helyszín és a joghatóságok a cégalapítás egyik szerves részét képezik. Ezért mindenképpen érdemes konzultálnia a helyi szabályozásokat jól ismerő és tapasztalt offshore cégalapítási szolgáltatóval.

Cégünk több mint 10 éve nyújt személyre szabott megoldásokat a vállalkozók és a cégtulajdonosok számára az új piacokon való folyamatos terjeszkedésben a világ egyik leggyorsabban fejlődő adóparadicsomában, Dubaiban. 

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: