Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Offshore cégalapítás – Az 5 leggyakoribb tény és tévhit

offshore-cegalapitas

Az offshore cégalapítás olyan téma, amely gyakran erős véleményeket vált ki az emberekből. Míg egyesek okos pénzügyi lépésnek tartják, ami olyan előnyökkel jár, mint az adómentesség, a magánélet és a vagyon védelme, mások gyanakvással vagy illegális tevékenységként tekintenek rá. Az offshore cégalapítással kapcsolatos ismeretek közül azonban több is akad, ami tévhiteken alapul. Íme a leggyakoribbak.>>>

Az 5 leggyakoribb tény és tévhit az offshore cégalapítással kapcsolatban

Az offshore cégalapítás már régóta népszerű választás a profitorientált vállalkozók számára. Az offshore cégek létrehozásának számos előnye van, beleértve az adómentességet, az egyszerűbb jogi követelményeket és a sokszínű pénzügyi lehetőségeket.

Ezen előnyök ellenére azonban még mindig számos tévhit kering az offshore cégek körül, amelyek sokakat megakadályoznak abban, hogy előnyt kovácsoljanak ebből a lehetőségből. Íme az 5 leggyakoribb:

1. tévhit: Az offshore cégalapítás célja az adóelkerülés

Az egyik leggyakoribb mítosz az offshore cégalapítással kapcsolatban, hogy az ilyen cégeket elsősorban adóelkerülésre használják.

A tények: 

Bár igaz, hogy az offshore cégalapítás egyik előnye az adómentes üzleti környezet, ez nem jelent lehetőséget az adók teljes elkerülésére. Minden adózással kapcsolatos tevékenységet a törvényeknek megfelelően kell végezni, és a kifizetéseket a kereskedelmi és üzleti jog alapján egyszerűen csak elhalasztják egy későbbi időpontra. 

2. tévhit: Az offshore cégek megbízhatatlanok

Egy másik gyakori tévhit, hogy az offshore vállalkozások megbízhatatlanok. Ez nem is állhatna távolabb az igazságtól. 

A tények: 

Számos kereskedelemben érdekelt nagyvállalat és bank háttere offshore, a multinacionális vállalatok és más ismert cégek pedig megbíznak bennük

Fontos megjegyezni, hogy bár egyes offshore cégek megbízhatatlanok lehetnek, ez nem igaz mindegyikre!

3. tévhit: Az offshore vállalkozás csak a gazdagoknak való

Sokan azt is hiszik, hogy az offshore befektetés csak a gazdagoknak való. 

A tények: 

Az igaz, hogy a nagyobb vagyon előnyös lehet a kapcsolatok kiépítésében és az offshore üzletvitelben, ugyanakkor az offshore cégekbe való befektetéshez nincs szükség nagy vagyonra

Bárki hozzáférhet számos ország számos joghatóságához, még korlátozott pénzeszközökkel is.

4. tévhit: Egy offshore cég létrehozása drága és hosszadalmas folyamat

Egy másik gyakori tévhit, hogy egy offshore vállalkozás indítása drága és hosszú folyamat. Ez azonban nem feltétlenül igaz. 

A tények:

Elegendő pénzzel gyorsan és hatékonyan alapíthat offshore céget, akár Dubaiban is, ha igénybe veszi pl. a Beacon cégalapítási szolgáltatását.

5. tévhit: Nincs szükség offshore befektetésekre

Egyesek úgy vélik, hogy nincs szükség offshore cégek alapítására ahhoz, hogy előnyös üzleteket kössenek. Ezt a mítoszt azonban érdemes gyorsan eloszlatni.

A tények:

Az offshore cégalapítás rendkívül előnyös, és kiváló lehetőséget biztosít a pénzügyi sokszínűségre

Amennyiben Ön szilárd alapokra akarja helyezni a helyi és nemzetközi üzleti befektetéseit, akkor az egyik legjobb lehetőség az offshore vállalkozás indítása.

Számos tévhit kering az offshore cégekkel kapcsolatban. Megfelelő útmutatással és a nemzetközi kereskedelmi jogszabályok és törvények alapos ismeretével azonban egy offshore vállalat létrehozása kiváló befektetési lehetőség lehet. 

Amennyiben offshore cégalapításon gondolkodik, kérjen ingyenes konzultációt a dubai cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: