Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Női vállalkozók Dubaiban

noi-vallalkozok

Miért érdemes nőként itt céget alapítani?

A kis- és középvállalkozások alkotják az Egyesült Arab Emírségek gazdaságának gerincét, és ezeknek legalább a felét női vállalkozók vezetik. Íme néhány ok, amiért érdemes Dubaiban nőként céget alapítani.>>>

A női vállalkozók lehetőségei Dubaiban

A női vállalkozók kiváltságos helyzetben vannak Dubaiban. Egyre több segítséget kapnak a zökkenőmentes dubai cégalapításhoz, és a tendencia folytatódik.

A Vision 2021-gyel az ország sikeresen rögzítette, hogy a vállalkozások 95%-a legyen kis- és középvállalkozás, és ezeknek legalább 50%-a női tulajdonban van. 

A nők által vezetett cégek az egyesült arab emírségekbeli munkavállalók 20%-át foglalkoztatják, és a GDP mintegy 20%-át ezek a vállalkozások adják.

Az ország vezető szerepet tölt be a régióban a nemek közötti szakadék megszüntetésében, és tovább folytatja az egyenlőség, a sokszínűség és a befogadás érdekében tett erőfeszítéseit.

A cél: a globális tehetségek megnyerése, különféle vízumreformokkal, mint például a Golden Visával, a szabadúszó vízumokkal, a különböző ösztönző csomagokkal és a kedvező nyugdíjrendszerrel.

Az évek során az Egyesült Arab Emírségek kormánya következetes lépéseket tett a nemek közötti egyenlőtlenség kezelésére és a női vállalkozók támogatására azért, hogy cégeket alapítsanak és üzleti sikereket érjenek el.

Több szabad zóna kínál kifejezetten női üzleti csomagokat, amelyek az üzleti tevékenységek széles skáláját jelentik a női vállalkozók számára. Egyes vámszabad területek külön licenccsomagokat kínálnak azoknak a nőknek, akik elvesztették az állásukat, vagy valamilyen okból le kellett zárniuk a szárazföldi üzleti tevékenységüket.

Női vállalkozóként élvezheti a szabad zónában történő üzleti tevékenység összes előnyét 

A női vállalkozók teljes támogatást kapnak az ún. Üzletasszony licenccsomag keretében az Egyesült Arab Emírségek kormányától és a vámszabad terület hatóságaitól, hogy megvethessék a lábukat itt, és felépíthessék, megerősíthessék és fejleszthessék az új vállalkozásukat.

A nők üzleti tevékenységének támogatása a lehető legalacsonyabb költséggel történik, miközben innovatív és intelligens ötleteket kapnak készen, a könnyebb és egyszerűbb induláshoz.

Különböző licenctípusok közül lehet választani, amelyek gyors és professzionális cégalapítást kínálnak számukra. Az Üzletasszony licenccsomaggal indított vállalkozás élvezheti a vámszabad terület minden előnyét: a vámadómentességet, a nulla devizakorlátozást, valamint a tőke és a nyereség adómentességét, prémium szolgáltatás keretében.

A kormány emellett az üzleti vállalkozások egyes kategóriájára vonatkozó engedélyek költségén is lefaragott annak érdekében, hogy több nőt csábítsanak a vállalkozói területre.

Azt, hogy Önnek nőként melyiket érdemes választania, illetve milyen dokumentumokat kell beszereznie és milyen hivatalos ügyintézési folyamaton kell átesnie, külföldiként bonyolult lenne megfejteni. Ezért van a Beacon, hogy mutassa az utat.

Cégünk minden szolgáltatást egy kézben tartva, teljes körű ügyintézési szolgáltatást nyújt a dubai cégbejegyzéssel, a szükséges engedélyek beszerzésével és a több devizanemű, nemzetközi bankszámla megnyitásával kapcsolatban.

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: