Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Munkát vállalna Dubaiban?

dubai

Íme a top 10 legkeresettebb állás – 2. rész

Az első részben bemutattunk ötöt a legkeresettebb szakmák közül, most pedig folytatjuk a sort újabb öt területettel, ahol nagy a kereslet a munkaerőpiacon.>>>

6. A mérnök virágzó lehetőségei Dubaiban

Dubaiban tárt karokkal várják a mérnököket, hiszen a város folyamatosan fejlődik és számos beruházás, építkezés zajlik. Az infrastruktúra fejlesztése, a nagyszabású épületek építése és az innovatív technológiák alkalmazása mérnöki szakértelmet igényel. Szinte minden területen szükség van tehát mérnökökre, így például az építőmérnökökre, elektromérnökökre, gépészmérnökökre stb.

7. Digitális marketing szakértő kerestetik

Sok dubai vállalkozásnak segítségre van szüksége az online jelenlétének bővítéséhez, valamint termékeinek vagy szolgáltatásainak virtuális népszerűsítéséhez. Itt jönnek képbe a széleskörű marketing ismeretekkel rendelkező digitális marketing specialisták, akik segítséget nyújtanak a tartalomkészítésben, a közösségi média marketingben és az elemzések értékelésében stb.

8. Dubaiban nagy szükség van a tanárokra

A tanárok mindenhol keresettek, és ez alól Dubai sem kivétel. Azok után a tanárok után, akik egy egy témában nagy szakmai múlttal rendelkeznek, illetve szakértők csak úgy kapkodnak a dubai iskolák. 

Dubaiban nagyon komolyan veszik az oktatást. A munkavállalás előtt a tanároknak rendelkezniük a szükséges engedéllyel, továbbá a korábbi munkáltatótól hozott ajánlólevéllel ahhoz, hogy az Egyesült Arab Emírségekben taníthassanak, 

9. Tárt karokkal várják az orvosokat és az ápolókat

A dubai kórházaknak és egyéb egészségügyi intézményeknek nagy szükségük van orvosokra, akik ellátják a betegeket. Habár orvosokra mindig van kereslet, Dubaiban az elmúlt néhány évben ez tovább fokozódott.

Az ápolók és más egészségügyi szakemberek is könnyen karriert építhetnek a városban. A betegek gondozásában kulcsszerepet játszó képzett szakembereket kedvező feltételekkel alkalmazzák Dubaiban.

10. A turisztika és vendéglátás szektor lehetőségei

Dubai kiemelten kedvelt turisztikai célpont, így a turisztika és vendéglátás területén dolgozókra is nagy szükség van. 2022-ben több, mint 14 millió turista fordult meg a városban a világ minden tájáról, ezért mindig szükség van angolul vagy több nyelven beszélő pincérre, idegenvezetőre, szállodai recepciósra és a vendéglátás egyéb területein jártas munkavállalókra. 

A turisztikai szektor folyamatosan növekszik és fejlődik, melynek köszönhetően újabb és újabb munkalehetőségek nyílnak meg ezen a területen.

Az előző és a mai blogcikkünkben összesen tíz területet jártunk körbe a dubai munkaerőpiacon. A mérnökök, digitális marketing szakértők, adminisztratív vagy webes szakemberek, tanárok, egészségügyi szakemberek, kiberbiztonsági szakértők, a turisztikai és vendéglátási szektorban dolgozók mind nagy népszerűségnek örvendenek a városban.

Dubaiba költözést fontolgat? Hagyja, hogy a BEACON AL MANAL LLC legyen az Ön iránytűje. Csapatunk elkötelezett a Dubaiba költöző szakemberek és a Dubaiban vállalkozást indító ügyfelek hatékony támogatása iránt.

Tegye meg az első lépést a sikeres dubai karrier felé és kérjen ingyenes konzultációt még ma. Kattintson az alábbi linkre az induláshoz.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: