Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Milyen magyarként Dubaiban élni?

dubaiban-elni

Lehetőségek és tapasztalatok

A dinamikusan fejlődő Dubai a világ minden tájáról vonzza az embereket, és ez alól a magyarok sem jelentenek kivételt. Az Egyesült Arab Emírségekben mintegy 5000 magyar él, többségük Dubaiban. Sok magyar a jobb munkalehetőségek, az üzleti lehetőségek és az adóoptimalizálás miatt döntött úgy, hogy az Emirátusokban telepedik le. Milyen magyarként itt élni? Kiderül a folytatásból.>>>

Miért éri meg magyarként Dubaiba költözni?

Mi, magyarok híresen szorgalmasak, kitartóak és kreatívak vagyunk, és így kedvező lehetőségek nyílhatnak meg előttünk a dubai munkaerő-, illetve befektetői piacon. Ugyanakkor a legtöbb magyarnak fogalma sincs arról, milyen erős útlevele van. 

Az Egyesült Arab Emírségek ugyanis egy hierarchikus berendezkedésű állam, ahol a piramis csúcsán az emírségekbeli állampolgárok állnak, majd közvetlenül mögöttük következnek az európaiak, és köztük a magyarok

Ez a stratégiai pozíció kiváló lehetőségeket biztosít az Ön számára is arra, hogy kitűnjön és sikereket érjen el a választott szakterületén. 

A Dubaiban és az Emírségekben való érvényesüléshez elengedhetetlen az angol nyelvtudás. Az igazán sikeres magyarok kiváló angoltudással rendelkeznek, ami elengedhetetlen a nemzetközi üzleti környezetben való boldoguláshoz.

Az összetartás még hiányzik

Az Emirátusokban élő magyarok, akárcsak a világ más pontjain élő magyar közösségek, nem annyira összetartók, mint azt remélni lehetne. Ennek ellenére egyre több magyar vonatkozású kulturális eseményt szerveznek itt. 

A programokat és rendezvényeket szervező magyar nagyköveti stáb erőfeszítéseinek köszönhetően nemrégiben Havasi Balázs, Lakatos Róbert és a Savaria Szimfonikus Zenekar is fellépett Dubaiban, képviselve Magyarország gazdag kulturális életét.

A növekvő magyar közösség ellenére az Egyesült Arab Emírségekben a legtöbb ember ismeretei hazánkról a világhírű focistára, Puskás Ferencre és a volt Nokia-gyárra korlátozódnak. 

Az Egyesült Arab Emírségekben a magyar jelenlét további erősítése érdekében Szabó Kinga, a Beacon vállalkozásalapítási ügynökség vezetője egy magyar üzleti közösség létrehozásán fáradozik. Az üzleti klub célja, hogy a tagok kölcsönös támogatást nyújtsanak egymásnak, ezzel elősegítve és erősítve a magyarok közötti kapcsolatépítést és együttműködést.

Ha dubai cégalapításon vagy Dubaiba költözésen és munkavállaláson gondolkodik, forduljon a Beaconhoz. Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal teszi gördülékennyé a cégalapítást és a letelepedést a városban. Kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d