Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Miért világszínvonalú az oktatás az Egyesült Arab Emírségekben?

egyesult-arab-emirsegek

Az Egyesült Arab Emírségek következetesen prioritásként kezeli az oktatást, ami kulcsfontosságú tényező a befogadó és virágzó társadalom megteremtéséhez és fenntartásában. Őfelsége Zayed Bin Sultan Al Nahyan sejknek, az Egyesült Arab Emírségek alapítójának szilárd meggyőződése volt, hogy az oktatás a fejlődés kulcsa. Ma pedig az Egyesült Arab Emírségekben a férfiak és a nők közel 95%-a tud írni, szemben az 1975-ös, férfiak esetében 58%-os és a nők esetében 38%-os írástudási aránnyal. Hogyan fejlesztik az oktatás színvonalát évről évre? Tudja meg itt.>>>

Egyesült Arab Emírségek: Tiszta oktatási célok, biztos eredmények

Az Egyesült Arab Emírségek elkötelezett a színvonalas oktatás mellett, és ezért folyamatos erőfeszítéseket tesz az ország K-12 elnevezésű oktatási rendszerének javítására, a nemzetközi szabványokhoz való igazítására, valamint a világhírű egyetemekkel való partnerségek előmozdítására. 

Ez az elkötelezettség elősegíti az Egyesült Arab Emírségek gazdaságának diverzifikációját, és felkészíti a fiatal emirátusiakat a globális munkaerőpiaci versenyre.

Az országot az itt élő fiatalok kilenc egymást követő évben a legjobb életpályamodellt kínáló helynek választották.

Szerteágazó lehetőségek és tudatos oktatási reform

Az Egyesült Arab Emírségek oktatási rendszere az 1960-as évek óta rohamosan fejlődik az alap- és középfokú oktatáshoz való általános hozzáférés ösztönzésével.

Az ország oktatási reformjának középpontjában a magasabb színvonalú felkészítés, az elszámoltathatóság és a kiemelkedő szakmai színvonal biztosítása áll. Többek között ezért az angol nyelvű oktatást már olyan tantárgyakba is integrálják, mint a matematika és a természettudományok.

Az Egyesült Arab Emírségek számos állami és magán felsőoktatási intézménynek ad otthont, amelyek változatos kurzusokat és programokat kínálnak a diákok számára.

Az állami egyetemek közé tartozik az UAE University, a Zayed University és a Higher Colleges of Technology, míg a magánintézmények közül kiemelkedik többek között az American University of Sharjah, az American University of Dubai és a Khalifa University of Science and Technology.

Neves nemzetközi egyetemek az Emirátusokban

Az Egyesült Arab Emírségekben több nemzetközi egyetem is kihelyezett tagozatot üzemeltet, némelyikük olyan kiemelt oktatási zónákban, mint a Dubai Knowledge Park és a Nemzetközi Akadémiai Város. Ilyen például a párizsi Sorbonne University Abu Dhabiban, a Rochester Institute of Technology Dubai és a New York University szintén Abu Dhabiban működő kampusza.

A műszaki és szakképzési központok, mint például az Alkalmazott Kutatási és Képzési Kiválósági Központ (CERT), speciális képzést és alkalmazott technológiai oktatást biztosít. 

Az Egyesült Arab Emírségek kormánya emellett erőteljesen támogatja a speciális vagy különleges szükségletekkel rendelkező diákoknak nevezett “People of Determination” (elszánt emberek) oktatását és tanulási lehetőségeit is.

Amikor tehát a jövőt tervezi, fontolja meg, hogy az Egyesült Arab Emírségekbe költözik, ahol világszínvonalú oktatásban részesülhetnek a gyermekei, és ahonnan kiváló esélyekkel indulnak bármilyen pozícióért a globális munkaerőpiacon. 

Útmutatásért és támogatásért forduljon a Beacon-hoz, a több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozásindítási ügynökséghez. Kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d