Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Miért nem illegális adóparadicsomban céget alapítani?

adoparadicsom

A legtöbb ember, ha megkérdezik arról, hogy mi az az adóparadicsom, vagy mik az offshore cégek jellemzői, gyakran azt válaszolja, hogy az adóparadicsomban alapított offshore cégek legtöbbször kétes ügyletek elfedésére szolgálnak, és nyilvánvalóan erkölcstelenek és törvénytelenek. Még a legtájékozottabb emberek nagy része is azt mondja, hogy adóparadicsomban offshore céget alapítani drága és bonyolult, ami nem éri meg a fáradságot. Ez az állítás azonban bármennyire is elterjedt, nem igaz.

Mi az igazság? Mi az adóparadicsom, és vajon legális vagy illegális ott a cégalapítás? Íme a tények.>>>

Adóparadicsomban céget alapítani nem illegális

Dubai egy adóparadicsom, és külföldiként a cégalapítás Dubaiban nem illegális. Miért?

Mert Dubai egyike az Egyesült Arab Emírségeket (UAE) alkotó hét emírségnek, és rendkívül fejlett gazdasággal és infrastruktúrával rendelkezik. Az Egyesült Arab Emírségek viszonylag nyitott politikát folytat a külföldi befektetőkkel és befektetésekkel szemben, és egyben népszerű üzleti és turisztikai célpont is.

Dubai számos előnyt kínál a külföldi vállalatok számára, amelyek meg szeretnék vetni a lábukat a régióban. A város stratégiai elhelyezkedése miatt (Európa, Ázsia és Afrika kereszteződésében található) a kereskedelem egyik fő csomópontja.

Ráadásul Dubaiban viszonylag alacsony az adókulcs is, a legtöbb vállalat nem fizet társasági adót, és itt nincs személyi jövedelemadó sem.

Egy offshore cég alapítása neMiért nem illegális adóparadicsomban céget alapítani?m számít adóelkerülésnek

Egy offshore cég alapítása egyik adóparadicsomban sem minősül adóelkerülésnek vagy adócsalásnak, így Dubaiban sem.

Az offshore cégalapítás ugyanis teljesen legális és bevett gyakorlat a legtöbb világviszonylatban is ismert cégnél, és jóval kedvezőbb költségekkel elérhető, mint gondolná. Emellett egy tapasztalt, szakmailag és jogilag korrekt ügynökség segítségével egyszerű és gyors.

A vállalkozás adóparadicsomba való áthelyezése egy intelligens döntés, amellyel kihasználhatja a globális piac adta lehetőségeket.

Egyszerűen annyit jelent, hogy egy cég oda helyezi át az üzleti tevékenységét, ahol a legjobban bánnak vele, mert:

  • Meg akarja védeni a vagyonát, illetve a cégét a politikai és gazdasági instabilitástól.
  • El akarja kerülni az irreálisan magas adóterheket és az infláció okozta veszteségeket.
  • Magasabb profitra szeretne szert tenni.

Dubaiban offshore céget alapítani tehát 100%-ban legális lehetőség, amennyiben a vállalkozás maradéktalanul betartja a rá vonatkozó helyi és hazai szabályozásokat. 

Dubaiban szeretne céget alapítani? Kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d