Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Miért fontos a jól előkészített cégalapítás Dubaiban?

cegalapitas-dubaiban

A cégalapítás Dubaiban egy külföldi állampolgár számára bonyolultnak tűnhet. Egy tapasztalt ügynökség segítségével azonban az egész folyamat gördülékennyé tehető. A Beaconnal pl. 6 alatt alapíthat céget, nyithat bankszámlát, és lehet dubai személyi igazolványa.

Készen áll a nemzetközi piacok meghódítására?

Cégalapítás Dubaiban

Cégalapítás Dubaiban egyszerűen és gyorsan? Miért ne?

Az Egyesült Arab Emírségek és Dubai az egyik legvonzóbb célpont a külföldi cégalapítást tervező üzletemberek és vállalkozók számára, hiszen az egyik legdinamikusabban fejlődő pénzügyi és üzleti központ a világon. Központi elhelyezkedésének, rugalmas gazdaságpolitikájának és adómentességének hála, az elmúlt években számos cég és vállalkozó alapított sikeresen céget az országban.

De nem mindenki ilyen szerencsés. Vannak olyan üzletemberek és vállalkozók is, akiknek nem jött be a dubai álom, mert a cégalapítás előtt nem voltak elég elővigyázatosak, vagy nem rendelkeztek a szükséges információkkal ahhoz, hogy a számukra legkedvezőbb döntést hozzák meg. 

Ezért egy induló vállalkozás számára felbecsülhetetlen értékű segítséget jelent, ha egy kifejezetten dubai cégalapításra szakosodott ügynökség látja el a cégbejegyzéssel, bankszámlanyitással és egyéb, kapcsolódó hivatalos ügyintézéssel járó feladatokat.

Ha Ön Dubaiban szeretne céget alapítani, illetve azt a nemzetközi piacon is sikerre vinni, akkor szüksége van egy szakértőre, aki a kezdeti ügyintézésen és papírmunkán túl, a cégalapítás teljes folyamatában, sőt, utána is stabil támogatást nyújt.

A cégalapítás elengedhetetlen követelményei

A dubai vállalkozás indításának szempontjából kulcsfontosságú a helyszín és a joghatóság, aminek a kiválasztásához érdemes konzultálni a helyi szabályzatokat jól ismerő, tapasztalt offshore és onshore cégalapítási szolgáltatóval.

Ha a Beacont választja, biztos lehet abban, hogy 2 hét dubai tartózkodással, és összesen 6 hét alatt lezajlik a cégalapítás Dubaiban.

Ennek első lépése, hogy egy ingyenes konzultáción felmérjük az Ön vállalkozását, terveit és céljait. Majd együtt meghatározzuk az Ön céljait leginkább szolgáló tevékenység-, cég-, befektetési, illetve adózási formát, és kiválasztjuk az adó optimalizálása és a profit növelése szempontjából legideálisabb joghatóságot. 

Függetlenül attól, hogy Ön onshore vagy offshore céget szeretne alapítani Dubaiban, annak összes előnyét csak akkor tudja maradéktalanul kihasználni, ha megfelelő kutatómunka és tervezés előzi meg a cég alapítását.

A vállalkozásindítás során rendkívül szigorúan veszik a határidők betartását. Ha Ön nem ismeri a dubai bürokratikus folyamatokat, könnyen kicsúszhat a határidőkből, ami akár a cégalapítás meghiúsulását is jelentheti. 

Nem ajánlott egyedül belevágni

Már csak azért sem, mert a bankszámlanyitás Dubaiban bonyolult és hosszadalmas folyamat. A szakmailag korrekt, tapasztalt tanácsadók az Ön igényeit messzemenően szem előtt tartva, a cégalapításban és a bankszámlanyitásban is leveszik a terhet az Ön válláról. 

A Beacon komplex szolgáltatásával Ön a teljes folyamat alatt kényelmesen hátradőlhet, hiszen csak aláírnia kell, a szükséges személyes megjelenésekre pedig autóval hozzuk, visszük. 

Cégalapítás Dubaiban, az ötlettől a megoldásig, mindössze 6 hét alatt a Beaconnal. Kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: