Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Megéri női vállalkozóként céget alapítani az Egyesült Arab Emírségekben?

  • Home
  • Cégalapítás
  • Megéri női vállalkozóként céget alapítani az Egyesült Arab Emírségekben?
egyesult-arab-emirsegek

Az Egyesült Arab Emírségek virágzó üzleti lehetőségei és adókedvezményei miatt vonzza a külföldi befektetőket és cégeket. Ugyanakkor még mindig élnek bizonyos tévhitek arról, hogyan bánnak a nőkkel és a női vezetőkkel ebben az iszlám országban. Külföldi nőként, aki tíz éve az Egyesült Arab Emírségekben vállalkozik, bátran kijelenthetem, hogy ebben az országban a nőkkel jobban bánnak, mint a férfiakkal, és ez számos előnnyel jár a női vállalkozók számára.>>>

Kedvezményes cégbejegyzési díjak

Az Egyesült Arab Emírségekben a női vállalkozók kedvezményes összegért jegyeztethetik be az általuk alapított cégeket, így tehát itt, más országokhoz képest, kedvezőbb anyagi feltételekkel lehet nőként vállalkozást indítani.

Elsőbbségi hozzáférés a kormányzati szolgáltatásokhoz

A kedvezményes díjak mellett a nők előnyt élveznek az állami szolgáltatásokkal kapcsolatban is. Ez azt jelenti, hogy a nőknek nem kell az ügyintézések során  hosszú sorokban várniuk, tehát számukra gyorsabb és gördülékenyebb az ügyintézés. 

A nőkkel szemben tanúsított tiszteletteljes bánásmód

Ha a nők iránti tiszteletről van szó, akkor az Egyesült Arab Emírségek és a nyugati országok között szembetűnő a különbség. Az emirátusi férfiak nagy tisztelettel bánnak a nőkkel, és ez kiterjed az üzleti világra is. 

Ugyanakkor a nőknek át kell venniük a helyi kultúrát és alázattal, udvariasan kell hozzáállniuk az üzleti találkozókhoz, nem pedig a nyugati kultúrában megszokott határozottsággal. 

Összességében az Egyesült Arab Emírségek egyedülállóan támogató környezetet kínál a női vállalkozóknak. Amennyiben Ön nőként külföldi vállalkozás indítását tervezi, kihasználhatja az Egyesült Arab Emírségek vállalkozásbarát politikáját és az itteni férfiakra jellemző, nőkkel szembeni tiszteletteljes bánásmódot. 

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan indíthat jövedelmező vállalkozást az Egyesült Arab Emírségekben, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ingyenes konzultációt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: