Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Külföldi cégalapításon gondolkodik?

kulfoldi-cegalapitas

Itt a tökéletes alkalom, hogy egy adómentes környezetben valóra váltsa álmait

Az Egyesült Arab Emírségek, és azon belül is Dubai megfelelő terepet biztosít a karrierépítésre. Az InterNations Expat City Ranking 2022 Expat Essentials Index szerint a régió az első számú hely a szakmai felemelkedésre a külföldiek számára.>>>

Külföldi cégalapítás gördülékenyen és gyorsan

Amennyiben Ön külföldi cégalapításon gondolkodik, válasszon adómentes környezetet, így biztosítva a vállalkozása gyorsabb és biztosabb fejlődését.

Az InterNations Expat City Ranking 2022 Expat Essentials Index eredménye szerint az egyesült arab emírségekbeli bevándorlók szeretnek itt dolgozni, és ötből négyen, azaz 79% gondolja úgy, hogy az ideköltözés javította a karrier-kilátásaikat, szemben a globális 60%-kal.

Ezzel az eredménnyel az ország világszerte az első helyen áll.

A 2022-es felmérés résztvevőinek 83%-a mondta azt, hogy az Egyesült Arab Emírségekben könnyű vízumot szerezni, és könnyű ideköltözni, továbbá ötből több mint három, azaz 61% számára volt gördülékeny a helyi bürokráciával és hatóságokkal történő együttműködés.

Ennek oka, hogy az Egyesült Arab Emírségekben az adminisztrációs és kormányzati szolgáltatások többsége már online elérhető, és ha egy emírségekbeli vagy dubai cégalapításban jártas ügynökségre bízza a külföldi cégalapítással kapcsolatos teendőket, az egész folyamat akár 8-10 hét alatt lezajlik, beleértve a dubai számlák megnyitását, többféle devizanemben. 

A világ 6 legjobb célpontja a karrierépítés szempontjából

Az első helyen az adómentes üzleti környezetet kínáló Egyesült Arab Emírségek végzett, amit Szingapúr, Katar, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Írország követ. 

Egy másik szempont, ami miatt az Emírségek nagyszerű hely a bevándorlók számára, az, hogy könnyű a régióban élni, méghozzá anélkül, hogy beszélni kellene a helyi nyelvet.

A fent említett 2022-es felmérésben közel 12 ezer válaszadó vett részt, a világ 181 országából, illetve területéről, összesen 177 nemzetségből. 

Az eredmény szerint az Egyesült Arab Emírségek kiváló hely egy új élet megalapozására és a karrierépítésre is.

Amennyiben Ön Dubaiban kíván céget alapítani, befektetni vagy munkát vállalni, kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: