Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Külföldi cégalapítás

kulfoldi-cegalapitas

Legális-e az emírségekbeli vállalkozásindítás?

Magyar vállalkozóként szeretne céget alapítani az Emírségekben, de nem tudja, hogy ez legális-e, vagy sem? Ne keressen tovább, mert mi tudjuk a választ! A mai cikkben megvizsgáljuk az Egyesült Arab Emírségekben történő cégbejegyzés lehetőségét, beleértve a cégbejegyzés előnyeit és a szükséges követelményeket. Tehát legális-e céget alapítani az Emírségekben? Derítsük ki!>>>

Legális-e a külföldi cégalapítás az Egyesült Arab Emírségekben?

Az Egyesült Arab Emírségek (UAE) a világ egyik leggyorsabban növekvő üzleti központja. A 0%-os társasági és személyi jövedelemadó, a 100%-os külföldi tulajdonjog és számos egyéb vállalkozói kedvezmény miatt nem meglepő, hogy sokan érdeklődnek az emírségekbeli cégalapítás lehetősége iránt.

Amennyiben Ön is közéjük tartozik, akkor megnyugodhat, mert az Emirátusokban történő külföldi cégalapítás legális, mivel a helyi törvények lehetővé teszik a külföldiek számára a vállalkozásalapítást, illetve a működtetést szárazföldi cégként az országban, szabadkereskedelmi licensz birtokában pedig az Egyesült Arab Emírségeken kívül bárhol a világon. 

Mire van szükség az emirátusi cégalapításhoz?

Mindössze érvényes emirátusokbeli személyazonosítóval, több devizanemben nyitott bankszámlával és cégbejegyzéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy céget alapítson az országban. 

Az Emirátusok területén bejegyzett cégek a helyi hatóságok ellenőrzése és irányítása alá tartoznak. 

Az Emírségek kormánya által kínált széles körű üzleti előnyök a külföldi vállalkozók számára is elérhetők, beleértve a 100%-os külföldi tulajdont, a teljes nyereség szabad felhasználását, illetve a vám- és adómentességet, amelyeket a szabad zónák nyújtanak. 

Összességében tehát elmondható, hogy az Emirátusokban a külföldi cégalapítás legális. Az ország törvényei biztosítják az Ön számára is a szükséges jogokat és lehetőségeket, hogy szabadon alapítson céget az országban. Ugyanakkor alapvető fontosságú az adótörvények betartása és annak biztosítása, hogy mindenki teljesítse az adókötelezettségeit. 

A szabályok és az előírások betartásával a vállalkozások virágozhatnak, és hozzájárulhatnak az Egyesült Arab Emírségek mint üzleti központ növekvő sikeréhez.

Külföldi cégalapítást tervez? Jöjjön el a virágzó Dubaiba! Kérjen időpontot ingyenes konzultációra itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d