Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Külföldi cégalapítás: Miért fektessen be Dubaiban?

kulfoldi-cegalapitas

Dubai a világ egyik legdinamikusabban fejlődő pénzügyi központja, ami a fejlett bankszektor, a fejlődést elősegítő finetech cégek (szoftverekre és modern technológiára épülő pénzügyi szolgáltatók), illetve a mesterséges intelligencia, azaz AI-alapú szolgáltatások és megoldások támogatása révén mágnesként vonzza a különböző befektető csoportokat és cégeket.

Ha külföldi cégalapítást tervez, akkor Dubai tökéletes választás. Ismerje meg az üzleti lehetőségeket, amelyek ebben a pezsgő városban rejlenek.>>>

Külföldi cégalapítás: Miért Dubai?

Külföldi cégalapítást tervez? Válassza Dubait, a lehetőségek városát, ami rengeteg kiváló üzleti lehetőséget kínál a befektetésre vágyóknak. 

Miért épp Dubai?

Például a központi elhelyezkedése miatt. A közel-kelet-afrikai és a dél-ázsiai régió összesen több mint 3 milliárd embernek ad otthont, folyamatosan bővülő mobilkapcsolattal, kereskedelemmel és befektetésekkel.

Ezért egyre kifinomultabb pénzügyi szolgáltatásokra van szükség, ami lehetőséget teremt a pénzügyi szektor innovatív, nemzetközi vállalatai számára, hogy megvessék a lábukat ezen a területen.

A banki és tőkepiaci szektor folyamatos bővülése és Dubai központi elhelyezkedése stabil alapot kínál akár Önnek is az üzleti terjeszkedéshez.

Globális kereskedelmi csomópont

Dubai a világ egyik legfontosabb üzleti csomópontja, a Dubai Nemzetközi Pénzügyi Központ DIFC pedig a közel-keleti, afrikai és dél-ázsia régió – MEASA vezető pénzügyi központja.

A MEASA összesen 72 országot tömörít, kb. 3 milliárd lakossal, illetve 8 billió USD névleges GDP-vel.

Dubai a nyugat-londoni, a New York-i, a kelet-hongkongi és a tokiói vezető pénzügyi központok közötti időzónarés kitöltésével serkenti a kereskedelmet és a befektetések áramlását a déli gazdasági folyosón.

Az élénk bank- és kereskedelmi szektor a világ 20 legnagyobb bankja közül 17-nek, a legjobb ügyvédi irodák közül 7-nek és a világ 13 legrangosabb vagyonkezelő cégének ad otthont. 

Dubaiban összesen 85 fiókot üzemeltetnek a világ legnevesebb bankintézetei, köztük a Barclays, a City Bank, az HSBC és a Standard Chartered. Sőt, a Visa és a Mastercard hitelkártya-óriások székhelye szintén Dubaiban található.

10 ok, amiért érdemes Dubaiban céget alapítani 

Külföldi cégalapítás előtt érdemes utánajárni, hogy az adott ország milyen lehetőséget kínál a befektetők, vállalkozók számára, és mely területeken lehet kivágni a megfelelő méretű szeletet az üzleti tortából.

Dubai a kiaknázatlan növekedés piaca:

  1. A lakosság 40%-a 25 év alatti, ami kiváló lehetőséget kínál a digitális pénzügyi szolgáltatások fejlesztésére. 
  2. Dubai az ipari tehetségek bázisa a régióban. A központ célja a pénzügyi jövő irányítása és előrevitele.
  3. A MEASA régióban a banki tőkehozamok átlagosan 50%-kal magasabbak, mint Európában és Amerikában. Az alapvető pénzügyi termékek pedig átlagosan 33%-kal jobban teljesítenek a globális átlagnál.
  4. A MEASA összesített piaca 3x gyorsabban nőtt, mint a fejlett piacok az elmúlt 20 évben, és az előrejelzések szerint 4,6%-os növekedést mutat a következő 5 évben.
  5. A DIFC ad otthont a Dubai Tőzsdének, a lendületes biztosítási szektornak, valamint a részvény- és árupiaci platformoknak, mint például a Nasdaq Dubai, a Dubai Financial Market vagy a Dubai Merkantil Exchange.
  6. Dubai termékeny táptalajt jelent a fintech befektetések számára is, amelyek 66%-kal nőttek ebben a régióban 2014 és 2019 között. Dubai már ma a világ 10 legnagyobb fintech központja közé tartozik, és nemcsak a régióban, hanem világszinten is az első helyre kíván lépni az elkövetkezendő évek során.
  7. A város a mesterséges intelligencia és a robotika fellegvára. Szívesen látja az ezen a területen befektetőket és a csúcstechnológiával foglalkozó cégeket. A mesterséges intelligenciába, illetve a technológiai fejlődésbe való tudatos befektetéssel Dubai ideális helyzetbe hozza magát ahhoz, hogy profitáljon a fintech robbanásából.
  8. Dubaiban rengeteg induló vállalkozást találunk, amelyek közül számtalan fintech cég található. Gyorsítják és támogatják a növekedési szakaszban lévő induló vállalatok finanszírozását. 
  9. Dubai hatalmas növekedési potenciált lát az e-kereskedelmi szektorban is, melynek értéke 2020-ban 27,2 milliárd USD-t ért el az Egyesült Arab Emírségeken belül. A növekedést ösztönző reformokkal és kormányzati intézkedésekkel segítik elő. A cél az 500 milliárd dolláros bevétel. 
  10. A közösségi finanszírozási platformok és az alacsonyabb költségű portfóliótermékek megnyitották a lehetőségét annak, hogy a kis és közepes jövedelmű polgárok is befektetővé váljanak. A hitelnyújtás bővülése, a magántőke iránti növekvő érdeklődés és a kockázati tőke növelése szintén elősegíti a középpiaci növekedést.

+1 Évente több mint 350 milliárd USD értékű kereskedelem folyik Dubaion  keresztül. 

Érdekli a dubai cégalapítás?

Kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől! >>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: