Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Külföldi cégalapítás: Dubai

kulfoldi-cegalapitas

Külföldi cégalapítás Dubaiban? Miért ne? Különösen akkor, ha a nemzetközi piacok felé szeretne terjeszkedni. Az Egyesült Arab Emírségek gazdasága elképzelhetetlen módon fejlődik. Egyre többen érkeznek az Emirátusokba turistaként és folyamatosan nő azok száma is, akik le kívánnak telepedni a Perzsa-öböl déli partjának ékszerdobozában, Dubaiban. Nem meglepő tehát, hogy az ingatlanszektor 130%-os növekedést ért el az idei év első felében.>>>

Dubai a külföldi cégalapítás Mekkája

Az Egyesült Arab Emírségek, és azon belül Dubai, a világ egyik legvonzóbb turista- és befektetési célpontja, ezért az egyik legjobb választás, ha külfüldi cégalapítást tervez.

Külföldiként alapvetően kétféle módon jegyeztetheti be vállalkozását itt: offshore vagy onshore cégként. Előbbi több előnnyel jár a külföldiek számára, többek között azzal is, hogy a külföldieknek magánszemélyként lehetőségük van arra is, hogy  ingatlant birtokoljanak Dubaiban.

A ZāZEN Properties jelentése szerint Dubai 12 éves csúcsot ért el a harmadik negyedévben az ingatlanok értékesítése terén, és összesen 130%-ot növekedett az idei év első felében.

2022 harmadik negyedévében 25 456 értékesítési tranzakciót regisztráltak itt, összesen 69,72 milliárd dirham értékben.

A 2022-es katari világbajnokság pedig várhatóan még jobban fellendíti az Egyesült Arab Emírségek, és azon belül Dubai gazdaságát és ingatlanpiacát egyaránt.

A katari világbajnokság új szintre emelheti a dubai ingatlanok iránti keresletet

Dubai, Katarhoz való közelsége miatt, a világbajnokság résztvevőinek kedvenc célpontja lehet az esemény előtt, alatt és után.

Az Egyesült Arab Emírségekben az előrejelzések szerint akár 40%-kal is megnövekedhet a kereslet a különböző szállások iránt, és egyre többen vannak, akik a látogatáson túl befektetni is szeretnének a városban.

Több mint 1 millió turistát várnak Katarba a világbajnokság alatt, és ebből a hatalmas látogató áradatból a turizmus és vendéglátási szektor, valamint az Emírségek lakóingatlan-piaca is profitálni fog.

A szállodák kihasználtsága az előrejelzések szerint 90% felett lesz, a negyedik negyedéves teljesítmény pedig a 2020-as Expo teljesítményéhez fog hasonlítani.

Ugyanakkor Dubai a katari világbajnokság előtt és után is a turisták egyik legkedveltebb célpontja lesz, ezernyi lehetőséggel.

Az elmúlt évek során az ingatlanárak ugyan emelkedtek, de az Egyesült Arab Emírségek hosszú távú vonzereje tagadhatatlan.

Magánszemélyként ingatlant vásárolna egy lehetőségekkel teli, virágzó országban vagy vállalkozóként külföldi cégalapítást tervez?

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: