Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Kinek éri meg a dubai cégalapítás?

dubai-cegalapitas

Dubai az elmúlt évtizedekben a luxus, a csillogás és az üzleti lehetőségek szinonimájává vált. Azonban egy vállalkozás beindítása Dubaiban nehézkes és megterhelő lehet, különösen azok számára, akik nem ismerik a helyi törvényeket, szabályozásokat, előírásokat.

A mai blogcikkben az Egyesült Arab Emírségekben történő cégalapítás két lehetőségét és az egyes lehetőségek előnyeit mutatjuk be, hogy segítsünk Önnek eldönteni, hogy Dubai megfelelő hely-e az Ön számára a vállalkozásindításhoz, vagy sem.>>>

Dubai cégalapítás egy szabadkereskedelmi zónában

Ha online vállalkozás indítását tervezi, akkor a dubai cégalapítás lehetőségei közül Önnek egy szabadkereskedelmi övezetben (ún. freezone) történő cégalapítás lesz az ideális megoldás.

Ha az üzleti tevékenységét elsősorban az online térben bonyolítja le, akkor lehetősége van arra, hogy egy freezone övezetben jegyeztesse be a cégét, ami azzal jár, hogy:

  • Az Ön vállalkozásának nem kell feltétlenül fizikailag is az országban lennie, a világ bármely pontjáról dolgozhat, feltéve, hogy van egy laptopja és internetkapcsolata. 
  • A tevékenységét azonban az Emírségeken kívül kell lebonyolítania.
  • Vállalkozása az emírségekbeli törvények szerint fog adózni, ami 0%-os adóterhet jelent, így nem kell aggódnia amiatt, hogy adót kell fizetnie az országban.

Belföldi cégalapítás: A kereskedők okos lépése

Ha az Emírségeken belül szeretne üzleti tevékenységet folytatni, akkor szárazföldi céget kell alapítania. 

Ez esetben mindent a nulláról kell kezdeni, ki kell építeni egy ügyfélkört, ugyanakkor ez egy nagyszerű lehetőség a kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozások számára.

Ha szárazföldi céget alapít:

  • Az üzleti és az árumozgatással kapcsolatos tevékenysége nem változik.
  • A számlázás Dubaiból történik. 
  • A cég az emírségekbeli adórendszer feltételei szerint adózik. 

Ez a lehetőség jellemzően a 35 millió forint feletti éves árbevétellel rendelkező vállalkozásoknak ajánlott.

Kinek éri meg a dubai cégalapítás? 

Ha dubai cégalapításról van szó, fontos, hogy figyelembe vegye a vállalkozása jellegét és céljait.

A legkönnyebb helyzetben azok vannak, akik online tevékenységet végeznek. Ha online vállalkozással rendelkezik, a szabadkereskedelmi övezetben történő cégalapítás okos lépés, mert így élvezheti a 0%-os adózás előnyeit. 

Akkor se adja fel, ha a tevékenysége fizikai helyhez kötött, és az Emírségeken belül szeretne üzleti tevékenységet folytatni. Ez esetben ugyanis egy szárazföldi vállalat lesz a megfelelő választás az Ön számára, amennyiben rendelkezik a fent említett minimum éves árbevétellel.

Dubai egy olyan virágzó és fejlett metropolisz, amely rengeteg lehetőséget kínál bármilyen méretű és területen tevékenykedő vállalkozás számára. Akár egy szabadkereskedelmi zónában alapít céget, akár egy belföldi vállalatot választ, garantáltan élvezheti az erős gazdaság és az üzletbarát környezet összes előnyét.

Ha vállalkozás indítását fontolgatja Dubaiban, ne habozzon, kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: