Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Készüljön fel új magasságok elérésére: a dubai Ciel Hotel a világ legmagasabb szállodája lesz

dubai-ciel-hotel

Dubaitól nem idegen a rekordok döntögetése. 2024-ben azonban a világ legmagasabb szállodája, a dubai Ciel Hotel megnyitásával a város újabb jelentős bejegyzést ér el a Guinness-rekordok könyvében.>>>

Dubai új gyöngyszeme

A dubai kikötőben található 2 milliárd Dh (544 millió dollár) értékű Ciel Hotel lenyűgöző méretekkel rendelkezik majd: 365 méter magas lesz, tehát amikor elkészül, a világ legmagasabb szállodája lesz. A 82 emeletes, összesen 1000 szobás épületet a díjnyertes londoni NORR építésziroda tervezte.

Ikonikus dizájn és belső terek

A projekt mögött álló fejlesztők, a First Group biztos abban, hogy az épület a jövő év elejére elkészül és 2024 vége előtt megnyílik. A szálloda dizájnja és belső terei modernek és stílusosak lesznek, a lenyűgöző üvegkilátó pedig 360 fokos panorámát nyújt Dubai kikötőjére, a Palm Jumeirah-ra és az Arab-öbölre.

A Ciel Hotel különlegességei

Az ingatlan 300 méteres belső átriummal rendelkezik majd, ami függőlegesen egymásra helyezett, parkosított teraszokat tartalmaz, amelyek interaktív közösségi teret biztosítanak a lakóknak. 

A teljesen felszerelt épület közel másfél év múlva pazar gyógyfürdővel, lenyűgöző tetőtéri medencével, modern üzleti társalgóval, valamint éttermek, kávézók és bárok kifinomult választékával várja majd a vendégeket. 

A szálloda éjjel-nappali portaszolgálattal, utazási irodával és ingyenes parkolóinas-szolgáltatással is rendelkezik majd.

Rekordot döntő úti cél

A Ciel Hotel kétségtelenül elnyeri a világ legmagasabb szállodája címet, megelőzve ezzel Dubai jelenlegi rekorderét, a Sheikh Zayed úton található, 356 méter magas Gevora Hotelt és a szintén Dubaiban található, 355 méteres magassággal büszkélkedő JW Marriott Marquis szállodát. 

A Ciel a régió egyik leghíresebb épületévé válhat, ami a helyieket és a nemzetközi látogatókat is a világ egyik legizgalmasabb városába vonzza majd.

Ez a figyelemre méltó fejlesztés új, globális mércét állíthat fel a világ legmagasabb szállodájaként. Lenyűgöző dizájnja, modern belső terei és figyelemre méltó üvegkilátója Dubai ragyogó portfóliójának egyik legjobb befektetési lehetőségévé teszi. Ez a hotel egy újabb példa arra, milyen fontos ágazata a városnak a turizmus és vendéglátás.

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: