Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Inflációmentes környezetre vágyik? Irány az Emirátusok és Dubai!

emiratusok

Az Emirátusok és Dubai tökéletes hely a cégalapításra és egy nyugodtabb, békésebb, sikeresebb élet építőköveinek letételére. 

Az Emirátusokban a teljes jövedelmünkkel számolhatunk. Az ország ugyanis a többség számára adómentes. Emellett itt nincs infláció, így a megkeresett pénznek ugyanannyi az értéke, mint pl. másfél évvel ezelőtt.

Ez azonban nem minden. Íme a dubai élet további előnyei.>>>

Az Emirátusok és a világ egyik legbiztonságosabb városa Dubai

Dubai nemcsak az Emirátusok, hanem a világ egyik legbiztonságosabb városa is. Dubaiban a nap bármely szakában sétálhatunk egyedül és társaságban is, hiszen az utcák teljesen biztonságosak.

Más nagyvárosoknak vannak olyan kerületei, ahol sötétedés után nem ajánlott, főleg nőként, egyedül sétálni.

Dubai azonban egy rendkívül biztonságos hely, rendkívül alacsony bűnözési rátával és erős rendőri jelenléttel

Dubai elképesztően tiszta

Ezt a megavárost nap mint nap hatalmas erőfeszítésekkel tartják tisztán, melynek eredményeképp Dubai mindig ragyog.

A kormány döntése értelmében magas bírságot szabnak ki azokra, akik az utcán vagy a tömegközlekedési eszközön szemetelnek, vagy a tömegközlekedési eszközökön esznek, isznak, illetve rágóznak. Azoknak is bírság jár, akik nem a kijelölt helyen mossák az autót, vagy köpködnek az utcán. 

Első olvasatra talán drasztikusnak tűnhetnek ezek a szabályok, de épp ezek biztosítják azt, hogy Dubai a nap bármely szakában ragyogóan tiszta arcát mutathassa.

Magas az életszínvonal

Dubaiban magas az életszínvonal, köszönhetően a számtalan kényelmi szolgáltatásnak, ami itt rendelkezésre áll, beleértve a világszínvonalú egészségügyi ellátást és oktatást is.

Emellett itt jóval olcsóbb az élet, mint például egy nyugat-európai országban.

Az itt élők, ha megfelelő tudással és szakmai ismerettel rendelkeznek, olyan pozícióban és fizetésért dolgozhatnak, ami lehetővé teszi, hogy szebb autót, tágasabb és nívósabb lakást engedjenek meg maguknak, mint ha Nyugat-Európában élnének, dolgoznának és adóznának.

Nyaralás az élet

Az Emírségekben és Dubaiban finomak az ételek. Érdemes itt étterembe járni, no nem feltétlenül a Burj Khalifába, de fel lehet fedezni remek helyeket, ahol jó áron, nagy adag és finom ételeket lehet kapni.

Mivel itt szinte mindig jó az idő, és süt a nap, a hétvégék és az egyéb munkamentes napok igazi nyaralásnak számítanak, hiszen annyi látni- és felfedeznivaló van a városban.

Ha szeretne Dubaiban céget alapítani, vagy ide költözni és munkát vállalni, kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d