Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Íme a dubai offshore cégalapítás meglepő előnyei

offshore-cegalapitas

Dubai elsősorban a luxusépületeiről, vállalkozóbarát üzleti környezetéről és  adómentességéről ismert, de ez a város ennél sokkal többet nyújt az itt élők és az idelátogatók számára. Íme a dubai offshore cégalapítás néhány meglepő előnye.>>>

Offshore cégalapítás Dubaiban és a magántulajdon védelme

Ha offshore cégalapítást tervez az Egyesült Arab Emírségeken belül, pl. Dubaiban, az egyben azt is jelenti, hogy az itt bejegyeztetett termékek vagy ingatlan örökre biztonságban lesz, és az Öné marad. 

Az iszlám szerint ugyanis a magántulajdon védelme a legerősebb jog. Tehát ami az Öné, azt senki sem veheti el Öntől, ellentétben más országokkal, ahol a magántulajdonban lévő ingóságokat vagy ingatlanokat az állam bármikor lefoglalhatja.

Az iszlám törvények garantálják a biztonságos öröklést

Dubaiban az öröklés az iszlám törvényeknek megfelelően zajlik, ami azt jelenti, hogy az örökség mindig a legidősebb fiút illeti meg. Ezt azonban meg lehet változtatni egy végrendelettel, melynek elkészítésében akár a Beacon is segíthet Önnek. 

Dubaiban gyakorlatilag nincs bűnözés

Dubai arról is ismert, hogy a bűnözési rátája gyakorlatilag 0%, így kiemelten biztonságos hely a személyes és üzleti vagyon megőrzésére.

Itt, ha elveszít bármilyen értékes tárgyat (pl. pénzt, telefont vagy táskát), azt a rendőrségen tett bejelentéstől számított három napon belül visszakapja.

A nők biztonsága

A nők Dubaiban a nap bármely szakában és a város bármely területén biztonságban vannak, akkor is, ha egyedül sétálnak az utcán.

A sikeres emberek közössége

Dubaiban az emberek sikeresek, függetlenül attól, hogy milyen területen dolgoznak. Az offshore cégalapítás lehetőséget teremt arra, hogy Ön is kivegye a részét a csillogó metropolisz sikeréből.

Egy követelmény van csupán: itt minden munkaképes felnőttnek dolgoznia kell. Aki nem dolgozik, az nem lehet itt.

Dubaiban a lakosság 90%-a külföldi. Az emberek dolgozni és termelni jönnek ide. Ha tehát Önnek van egy jó ötlete, akkor itt biztosan támogatásra talál. Rengeteg hálózatépítő rendezvény van, ahol névjegykártyákat cserélhet és kapcsolatokat építhet más sikeres emberekkel.

A tökéletes klíma – Gyönyörű időjárás egész évben

Dubaiban októbertől márciusig gyönyörű az idő, és bár májusban lehet, hogy meleg van, mindig találni valamilyen lenyűgöző látnivalót vagy tennivalót a városban.

Dubai biztonságos és támogató környezetet kínál az offshore cégalapításhoz, nagy hangsúlyt fektetve a vagyonvédelemre és az alacsony bűnözési arányra. A sikeres emberek közössége, az éghajlat és a varázslatos környezet pedig csak hab a tortán. Érdemes tehát fontolóra venni egy cég alapítását Dubaiban. Ha ehhez segítségre van szüksége, kérjen ingyenes konzultációt a dubai cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d