Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Hogyan vehető fel a pénz legálisan Dubaiból, az egyik legjobb adóparadicsom országból?

  • Home
  • Cégalapítás
  • Hogyan vehető fel a pénz legálisan Dubaiból, az egyik legjobb adóparadicsom országból?
adoparadicsom

Nincs általánosan elfogadott definíció az adóparadicsomokról, de az adóparadicsom megnevezés általában olyan országra vagy joghatóságra utal, amely lehetővé teszi a multinacionális vállalatok és a magánszemélyek számára, hogy kikerüljenek a jogállamiság alól abban az országban, ahol működnek és élnek, ezzel optimalizálva az adóterheiket.

Nagyjából 65 adóparadicsom országot tartanak nyilván a hivatalos listákon, melyek közül az Egyesült Arab Emirátusok – és azon belül Dubai – kiemelkedő üzleti és fejlődési lehetőségeket kínál azáltal, hogy itt jelenleg személyijövedemadó-, osztalékadó- és profitadómentesen üzletelhet. 

Hogyan vehető fel a pénz egy dubai cégből? Tudja meg itt.>>>

Hogyan juthat hozzá legálisan az adóparadicsomból származó bevételeihez?

Többféle útja van annak, hogy legálisan kivehesse az adóparadicsomban megtermelt pénzt:

Osztalék

Ezt ismerik a legtöbben, viszont ha az osztalékot veszi fel a dubai cégből, akkor az adót Magyarországon kell megfizetnie, a magyar jogszabályoknak megfelelően. 

Kettős adóztatást elkerülő egyezmény

Az egyezmény 16-os pontja, hogy ha igazgatósági díjat vesz fel a cégtől, akkor az az összeg után Ön mentesül a személyijövedelemadó-fizetési kötelezettség alól. 

Dubai adórezidens

Ha Ön Dubaiban válik adórezidenssé, akkor bármekkora összeget adómentesen ki tud venni a cégéből, amit szabadon felhasználhat.

Mostanában változtak meg a jogszabályok itt, az Egyesült Arab Emirátusokban, így már nem kell 180 napot itt élni életvitelszerűen, hogy a 0% személyi jövedelemadót itt fizesse. Elég itt tölteni évente 90 napot

Az Egyesült Arab Emirátusokban nincs kötelező könyvelés

Ez egy újabb érv ahhoz, hogy a dubai adóparadicsomban alapítson céget. Ez ugyanis azt jelenti, hogy itt szabadon felhasználhatja az egész bevételt, amit megtermel. Egyszerűen csak használja a bankkártyáját, amivel bármit megvásárolhat, amit szeretne, méghozzá a céges számláról.

Ha optimalizálná adóját, szeretne jövedelmező üzleti kapcsolatokat építeni és nemzetközi üzleti partnereket találni, Dubai erre a legjobb hely. Itt ugyanis minden nap rendeznek erre alkalmas rendezvényeket, amelyeken hatékony lépéseket tehet azért, hogy megbízható ügyfeleket és üzletfeleket szerezzen. 

Ha dubai cégalapítással, adórezidensi státusszal, kettős adóztatást elkerülő egyezménnyel vagy más üzleti üggyel kapcsolatban van kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ingyenes konzultációt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d