Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Hogyan nyertem 2 évet azzal, hogy Dubaiba költöztem?

dubai

Dubai a lehetőségek országa. Siker, csillogás, fényűzés. Magyarországról nézve talán túl drága, de az európai lehetőségekkel összevetve máris árnyaltabb a kép. Én például legalább 2 évet nyertem azzal, hogy Dubaiba költöztem. Hogyan? Hát így.>>>

Dubai megváltoztatta az életem

Dubai előtt Koppenhágában éltem. Volt egy cégem, ami után 52% társasági adót, 27% személyi jövedelemadót és 25% áfát fizettem.

Rengeteget dolgoztam munkaidő után, sőt, még hétvégén is, mégis alig tudtam boldogulni a szerintem túlzóan nagy adóterhek és kiadások mellett. Ráadásul minél többet dolgoztam, annál több adót kellett fizetnem.

A jövedelmem több mint fele egy olyan fekete lyukba vándorolt, ahonnan nem tudtam, hogy hová kerül, és azt sem, hogy mire használják fel azt a pénzt, amiért én korán reggel keltem, illetve késő este, hétvégén és ünnepnapokon is dolgoztam.

Úgy éreztem, igazságtalan a helyzet, hiszen óriási erőfeszítéseket tettem, és szinte semmit nem kaptam vissza belőle. Ekkor határoztam el, hogy változtatok.

Egy lehetőség, -2 év

Épp a váltáson gondolkoztam, és egyszer csak szembejött egy elképesztő lehetőség, amivel nemcsak a tehetségemet és a képességeimet tehetem próbára, hanem másokat is hozzásegíthetek ahhoz, hogy hozzám hasonlóan kilépjenek a magas adóterhekkel járó 22-es csapdájából.

Szabó Kinga már tíz éve Dubaiban él és dolgozik. Hozzá csatlakoztam a Beacon UAE-nél, és most már együtt segítjük a vállalkozókat abban, hogy új pályára állítsák az életüket.

Az Egyesült Arab Emírségek ugyanis jelenleg adómentes ország. A cégek a nyereségük 100%-át megtarthatják, és nincs kötelező könyvelési kötelezettségük.

Itt a vállalkozókat nem nyomják el, sokkal inkább támogatják abban, hogy sikeres cégeket hozzanak létre és nemzetközi irányba terjeszkedjenek.

Dubai számomra egy új élet és a szebb jövő záloga. Ez a munka nagyon illik hozzám, és amivel foglalkozom, az az ügyfelek számára is kiváló perspektívát és egyben mentőövet is jelent az egyre növekvő, őrült adóterhek okozta csapdából.

Élvezem az anyagi biztonság minden előnyét

Miután elkezdtem dolgozni Dubaiban, mindössze egy év alatt:

  • visszafizettem a tartozásaimat,
  • finanszíroztam egy speciális képzést,
  • szereztem egy saját autót.

Mindehhez, az eredeti számításaim szerint, Koppenhágában legalább 2-3 év kellett volna, nagyságrendekkel több befektetett munkaórával. Magyarországon pedig még ennél is több idő lett volna.

Adók nélkül ugyanis gyorsabb.

Ön cégtulajdonos, és keresi a kiutat a végeláthatatlan kiadásokból? Akkor keressen meg minket és kérjen ingyenes konzultációt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: