Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Hamarosan kinyitja kapuit az Emirátusok legjelentősebb ingatlan eseménye

emiratusok

Ilyen lesz a Cityscape Dubai

Már csak szűk 2 hét és elkezdődik az Egyesült Arab Emirátusok várva várt ingatlaneseménye, a CityScape Dubai 2022. A fejlesztőknek, brókereknek, lakáskeresőknek és befektetőknek szóló kiállításon idén is több ezer látogatót várnak.>>>

A világ minden tájáról várják az érdeklődőket ez Emirátusok 2022-es nagy ingatlanbörzéjére

A CityScape Dubai az egyik legjelentősebb ingatlanesemény és kiállítás, amelyen bárki betekinthet az Emirátusok és más országok ingatlanpiaci folyamataiba.

Az esemény lehetőséget ad a fejlesztőknek és ingatlan brókereknek arra, hogy megmutassák legújabb projektjeiket és ajánlataikat. A rendezvény ideje alatt tehát, a látogatók megismerhetik a legjobb ajánlatokat és ingatlan lehetőségeket, legyen szó akár egy új lakás vagy befektetési célú ingatlan vásárlásról. 

A látogatók ugyanakkor, nem csak a régió ingatlanpiacáról tudhatnak meg többet, hanem betekintést nyerhetnek a piac trendjeibe is a különböző szakértőkkel, vezetőkkel történő kerekasztal beszélgetések során. 

A rendezők hatalmas érdeklődésre számítanak

A 2002 óta évente megrendezett CityScape egyre népszerűbb. 2021-ben a CityScape Dubai minden várakozást felülmúlt:

  • 18 ezer látogatót fogadott,
  • 200 médiacsatorna tudósított az eseményről,
  • 1500 küldött vett részt a csúcstalálkozón,
  • több mint 70 millió dollárnyi értékesítést generált.

Az Emirátusok legjelentősebb ingatlaneseményét 2022. november 21-23. között rendezik a Dubai World Trade Centre-ben.

Ebben az évben a CityScape Dubai a olyan kulcsfontosságú területekre összpontosít, mint pl. a fenntartható közösségek, valamint az otthonkeresők összekapcsolása az álom otthonokkal és lesz egy városképi beszélgetéssorozat is.

Számos kiállító vesz részt az eseményen az Egyesült Arab Emírségekből, valamint többek között Németországból, Kanadából, Görögországból, Indonéziából és az Egyesült Királyságból is.

Az esemény kiváló lehetőséget kínál a globális ingatlanpiacon található kiskereskedelmi, kereskedelmi, lakó-, vendéglátó- és ipari ingatlanok elérhetőségéhez. 

Ha szeretne részt venni ezen az eseményen, regisztráljon a hivatalos weboldalon. Ha pedig befektetőként érdeklődik az Emirségek iránt, vagy céget alapítana Dubaiban, kérjen ingyenes konzultációt a Dubai cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: