Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Gördülékeny cégalapítás külföldön

cegalapitas-kulfoldon

Mire számíthat, ha minket bíz meg a Dubai cégalapítással?

Cégalapítás külföldön mindössze 6 hét alatt? Dubaiban ez is megtörténhet, de ennek számos apró részlete van, amit előre pontosan tisztázni kell a folyamat gördülékenységének biztosítása érdekében. Cégünk, a Beacon LLC. több, mint 10 éve segíti a válallkozók külföldi cégalapítási törekvéseit itt Dubaiban. Erre számíthat, ha a partnerünk lesz.>>>

Cégalapítás külföldön buktatók nélkül

Hogyan lesz gördülékeny és gyors a cégalapítás külföldön? Például úgy, hogy Dubaiban alapít céget és ehhez a Beacon szolgáltatásait veszi igénybe, ami így épül fel:

Első lépés: Pontosan tudnia kell, hogy mit akar csinálni és mi a célja a Dubai cégalapítással

Ha ez megvan, akkor következik a személyes megbeszélés egy tapasztalt ügynökséggel a vállalkozásindítás részleteiről. 

Mi ezt online biztosítjuk az ügyfeleink számára, méghozzá ingyen. 

Második lépés: Cégbejegyzés

A cégbejegyzés teljesen online történik. 

Minden ügyfelünknek küldünk egy listát arról, hogy milyen dokumentumokra van szükségünk a folyamat elindításához. Ezeket a dokumentumokat kitöltve, aláírva kell visszajuttatni nekünk. Innentől kezdve a cégbejegyzés 5-7 munkanap alatt megvan. 

Ezután szükségünk van még kb. 2 hétre, hogy megkapjuk az összes engedélyt arra, hogy fogadni tudjuk az ügyfelet itt az Emirátusokban. 

Minden ügyfélnek biztosítunk egy munkatársat, aki folyamatosan kapcsolatban van vele. Ő az a személy, akivel minden felmerülő kérdésben lehet egyeztetni.

Harmadik lépés: Ki kell utaznia Dubaiba

A cégalapítás külföldön csak vízummal lehetséges. Ha Dubaiban szeretne vállalkozást indítani, ki kell utaznia ide és el kell töltenie itt nagyjából 2 hetet. A 2 évre érvényes befektetői vízum elkészítése kb. 10-14 napot vesz igénybe. 

Az itt töltött idő alatt történik az orvosi vizsgálat, ami egy pár perc alatt elvégezhető tüdő röntgenből és vérvételből áll, illetve az ujjlenyomatvétel, ami az útlevélhez kell majd. 

Mi minden egyes programra háztól-házig szolgáltatást biztosítunk az ügyfeleink számára. Minden időpontot mi egyeztetünk le, tehát sehol sem kell várni, sorban állni stb. és minden helyszínre autóval szállítjuk az ügyfeleket oda és vissza is.

Figyelem! Amíg a vízum kiállítás folyamata zajlik, nem lehet elhagyni az országot, illetve onnantól kezdve, hogy megvan a vízum, Ön köteles vagytok félévente egyszer beutazni az országba. 

Arra nincs előírás, hogy mennyit kell itt tartózkodni, akár egy átszállás is lehet, a lényeg, hogy az útlevele be legyen szkennelve a határon. 

Mi minden esetben tájékoztatjuk az ügyfeleinket arról, hogy mikor kell ide jönniük. 

Negyedik lépés: Bankszámlanyitás

Ha megvan a vízum, akkor következik a folyamat legnehezebb része: a bankszámlanyitás, ami nem assistance szolgáltatás, hanem garantált bankszámlanyitás.. 

A bankszámlanyitás és az assistance szolgáltatás közti különbségről itt írtunk bővebben.

Mi minden esetben helyi bankban nyitunk bankszámlát az ügyfeleink számára. Bármilyen pénzemre is van szükségük, mi dollárban, fontban és euróban is tudunk számlát nyitni.

A  célunk, hogy az ügyfeleink minél kevesebb idő- és energia ráfordítással, fennakadás-mentesen végig vigyék a külföldi cégalapítás folyamatát.

Ha Ön minket választ, biztos lehet benne, hogy csak arra kell fókuszálnia, amit igazán szeret, hogy építse és folyamatosan fejlessze a vállalkozását. Minden másra ott a Beacon.

Cégalapítást tervez külföldön?

Kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: