Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Egy kávézás alatt meglett a cégalapítás Dubaiban

coffe big

Egy kávézás alatt meglett a cégalapítás Dubaiban

 

Marie Clarence írónő szerint: „Egy meg egy az nem kettő, hanem sokkal több! Ha két ember összefog, megnyílnak a lehetőségek, és csodálatos események sora tárul fel.” 

Nézzük, hogyan igaz ez az idézet egy cégalapítás kezdeti lépéseire Dubaiban!

Cégalapítás során is használd a kapcsolati hálód


Történt ugyanis, hogy Cintia a Facebookon látta, hogy egy kedves izraeli ismerőse Dubaiban van éppen. Elhívta kávézni, hogy találkozzanak. Egy kellemes vasárnapi napon meg is esett a kávézás, a többi pedig már történelem.

A Facebook rejtett előnyei

Ez az izraeli üzletember egy ideje már Dubaiban volt, és posztolt egy képet magáról a Facebookon. Ennek a képnek köszönheti, hogy a tervezett cégalapítása Dubaiban végül is happy enddel zárult. 

Ugyanis a baráti beszélgetés során kiderült, hogy cégalapítási céllal érkezett 1 hónappal azelőtt Dubaiba, és egy neves ügyvédi irodával már fel is vette a kapcsolatot, kifizette nekik a kért pénzt, és elkezdte intézni a dolgokat. Azonban semmi lényegi előrehaladás nem történt még. 

Cinti meglepődött, és fellelkesült ezen, hiszen nálunk egy cégalapítás sokkal gyorsabb, és 6 hét alatt a leghosszabb folyamat is végbemegy, de a cégbejegyzés már jóval korábban megtörténik. 

Még vasárnap bementünk mindannyian az irodába, és megegyeztünk abban, hogy segítünk neki. Volt egy kissé reménytelennek tűnő pont: a cégnév. Azt gondoltuk, hogy az áhított cégnevet már bejegyezte az ügyvédi iroda. Egy gyors ellenőrzés alapján viszont kiderült, hogy ez még nem történt meg. Természetesen ott helyben lefoglaltuk a cégnevet, és elindítottuk a további folyamatokat.

A tündérmese viszont itt nem ért még véget. Ez az izraeli üzletember annyira elégedett volt az általunk nyújtott szolgáltatással, hogy felvette a kapcsolatot a Dubaiban lévő izraeli nagykövetséggel, és biztosította azt, hogy mi legyünk azok, akiket a nagykövetség kiajánl a Dubaiba érkező üzletembereknek, ha cégalapításhoz keresnek partnert. 

Ha te is szeretnéd felgyorsítani dubaji cégalapításod, csak kérd ingyenes konzultációnkat!

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: